Turkcell Mağazasında Müşteri Hizmetleri Krizi

Ş. Öner
31 Aralık 2024 15:51

Çorlu Orion AVM Turkcell mağazasına e sim almak için gittik. İlk olarak çalışan E*** isimli birisiyle konuştuk, değişim işleminin ücretini sorup, derdimizi anlattıktan sonra başka bir arkadaşım yardımcı olacak diyerek yanımızdan gitti. Daha sonra tekrardan yanımıza gelerek işlemleri yapacağını iletti. Tekrardan ücretini sorduk ve söyledikten sonra kimlik istedi. Hat sahibi eşimin olduğunu, işlemlere başlamasını ve kendisininde gelmek üzere olduğunu söyledim. Ama tabi geçen bu sürede ters davranmalar, düzgün cevap vermemeler devam etmektedir. Bizde başka birisiyle işlemlere devam etmek istediğimizi ilettik. Bu sırada yanımıza B**** diye başka bir personel geldi ama maalesef ki E*** isimli çalışan işlemi vermeyeceğini kendisinin yapacağını bağırarak söyledi. Bizde eğer bu şekilde tavır olacaksa, personelin değişmesini ya da işlemin iptal edilmesini söyledik. Tabi bu sırada içeride çalışan 6-7 tane personelde var. Akabinde şikayette bulunacağımız söyledikten sonra B**** isimli personel “istediğiniz şikayette bulunabilirsiniz, sonuç alamazsınız zaten” diyerek söylenmeye başladı. Daha fazlada muhatap olmayıp oradan ayrıldık. Yıllardan beri hem kurumsal olarak hem de bireysel olarak çalıştığımız, fazla fiyat dayatmalarına rağmen kalitesinden şüphe duymadığımız firmanın şube çalışanlarının bu şekilde davranması bütün bakış açımızın değişmesine sebep olmuştur.

31 Aralık 2024 15:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Aralık 2024 16:22

Barış
09 Aralık 2024 15:29
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
09 Aralık 2024 19:52
Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 10:53
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Personel İlgisizliği Ve Öncelik Hatası Nedeniyle İşlemim Gecikti

22 Eylül 2025 11:28