Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kullanmadığım Hattın Faturasını Yansıtıyor

24 Nisan 2024 00:01

20 senedir kullanmakta olduğum Turkcell hattı babamın üzerine idi 1 yıllık taahhüdümün bitmesine 3 gün kala hattı kendi üzerime aldım Kartal Soğanlık güzelgün iletişimden üzerime alma işlemi hemen olur mu dedim 3 gün sonra taahhüdüm bitiyor dedim taahhüdüm bitmeden kendi üzerime alıp yeni 1 yıllık tarife yapacağım dedim hemen aktif olacağını söylediler. Devir işlemlerini yapmak için yeni bir tarife bakacaktım fakat 20 senedir kullandığım aynı numaralı hattı kendi üzerime alınca paketler aşırı yüksekti 15 GB internet paketleri 560 TL dediler neden böyle dedim yeni devir alınca bu şekilde oluyor dediler. Dedim. Ne kadar saçma benim zaten 3 günüm var numaramı başka operatöre taşıyacağım orada daha uygun paketler var dedim. Devir işlemini yapmak için bir paket seçmem gerekiyormuş bana taahhütsüz en uygun olan 240 TL 1gb paketi yapalım dediler. Bende 3 gün bitince bana bu tutar fatura edilecekmi dedim hayır dediler. Ay bitmediği için taahhütsüz pakette kullandığınız kadarını ödersiniz dediler. Devir işlemini yaptık. Bende direk gittim başka operatörden numara taşıma işlemi yaptım onlarda dediler en fazla 48 saat içinde numaranız aktif olur dediler bende taşıdım numaramı 1 yıllık taahhüdümün son günü aktif oldu hattım. Fakat Turkcell de fatura sorguladığımda bana kullanmadığım paketin fiyatını yansıtmışlar. Haksız yere kazanç sağlıyor koskoca Turkcell bunun düzelmesini talep ediyorum aksi halde Tüketici Hakları'na başvuracağım.

19 Temmuz 2024 10:42

Turkcell Superonline TV+ internet bağlatacağım Superonline nette evin adresini girip kampanyaları gördüğümde TV+ avantajlı son fırsat kampanyasını seçiyorum 100mbps indirme limitsiz 20 Mbps Limitsiz TV+ ekstra paketli ilk 6 ay 300 TL diğer 6 ay 400 TL seçiyorum başvuru yapıyorum çağrı merkezi arıyor bu paketi göremiyor daha yüksek fiyat veriyor. 31 Ağustos 2024 e kadar geçerli kampanya bana diyorlar o eski kampanya neden peki internet sitenizde var bu fiyat o bölgesel diyorlar. Hepsi ezbere konuşuyorlar önündeki ekrana bakarak kimsenin paketlerden haberi yok binada satış temsilcisinin kartı vardı onu aradım oda farklı fiyatlar söyledi nasıl düzensiz bir sisteminiz var. Diğer Superonline kullanan binadaki arkadaşlarıma da anlattım hepsi Turkcell Superonline'dan soğudu bu gidişle kimse kullanmayacak sitede Turkcell Superonline

Ek
Ek
02 Mayıs 2024 22:54

Faturamı bana göndermeden ödeme almak nedir. Bu resmen sahtekarlık Turkcell hat faturamı ödemek için numaradan sorgulama yaptığımda 2 adet fatura çıkıyor. Ve bu faturaları bana göndermiyorlar ödeme yapmanız gerek diyorlar. 02.05.2024 saat 22.00 da aradığım 2 müşteri temsilcisi bu şekilde yanıt veriyor. Aradığım kişi verdiğim bilgileri kontrol ediyorum bekleyin hatta diyor bekliyorum çözemiyor bu şekilde diyor. Daha sonra tekrar kontrol ediyorum diyor pat başka temsilciye aktarıyor onunda haberi yok sorundan ona da açıklıyorum sorunu numaramı girdiğimde karşıma 2 adet fatura çıkıyor ve bu faturalar bana gelmedi sadece tutar görünüyor diyorum bana faturamı göndermediniz diyorum ilk faturamın tutarı 255.60 TL olarak son ödemesi 03.05.2024 olarak görünüyor. Diğer faturam 610.09 TL olarak 19.05.2024 son ödeme olarak görünüyor. Bana kendi sistemlerinde 255.60 TL olan faturamın göründüğünü ve 20.05.2024 tarihinde bir fatura kesileceğini bu tutarında 458 TL olduğunu iletiyorlar. Bende diyorum bende 458 TL görünmüyor son ödemesi 19.05.2024 610.09 TL görünüyor diyorum. Bekletiyor beni kontrol ettiğinde göremiyor en sonunda bana 610.09 TL tutarını ödeyin diyor. Ama ortada fatura yok. Hanımefendinin demesi son ödemesi 19.05.2024 olan 610.09 TL ödemem sonra ayın 20 sinde faturam kesilecekmiş. Bu ne saçmalık. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bende ses kaydı aldım çağrılarınızı size güven olmaz. Turkcell adı var ama işini bilgisiz taşeron firmalara yaptırıyor ucuz diye olacağı bu

30 Nisan 2024 10:14

10 gün önce 25 senelik Turkcell hattımı son yıllardaki fiyat artışı ve müşterilere olan çözümlerinin yetersiz olması nedeni ile Turkcell hattımı Vodafone ye taşıdım fakat Turkcell bana yansıtmış olduğu 2 tane faturamın detayını numara taşıdığım için bana söylemiyorlar ve faturamı göndermiyorlar. Faturamın tutarını görüyorum sadece numaramı girip sorguladığımda bu ne saçmalık fatura yansıtırken numara taşıma engel değil fatura detayını isteyince numara taşıdığınız için göremiyoruz diyorlar. Faturamıda ödemeyeceğim mahkemeye vereceğim çağrı merkezini kaç kere aradım kayıtları var

30 Nisan 2024 10:13

24 Nisan 2024 08:10 (Şikayetten 8 saat sonra)

24 Nisan 2024 08:10
Kenan
24 Nisan 2024 15:26

Kartal Soğanlık güzel gün bayinizden beni aysun hanım aradı işlemi yapan kişi bana diyor şu an numara taşıdığınız için sisteme yansıyan fatura detayını göremiyoruz ödemeniz gerekiyor maalesef dedi bu nasıl çözüm yolu istediğiniz tutarı yansıtın kendi faturanızın detayını göremeyin bana ödemeniz gerektiğini söyleyin böyle bir çözüm var mı

Kenan
02 Mayıs 2024 23:16

Faturamı bana göndermeden ödeme almak nedir. Bu resmen suç Turkcell hat faturamı ödemek için numaradan sorgulama yaptığımda 2 adet fatura çıkıyor. Ve bu faturaları bana göndermiyorlar ödeme yapmanız gerek diyorlar. 02.05.2024 saat 22.00 da aradığım 2 müşteri temsilcisi bu şekilde yanıt veriyor. Aradığım kişi verdiğim bilgileri kontrol ediyorum bekleyin hatta diyor bekliyorum çözemiyor bu şekilde diyor. Daha sonra tekrar kontrol ediyorum diyor pat başka temsilciye aktarıyor onunda haberi yok sorundan ona da açıklıyorum sorunu numaramı girdiğimde karşıma 2 adet fatura çıkıyor ve bu faturalar bana gelmedi sadece tutar görünüyor diyorum bana faturamı göndermediniz diyorum ilk faturamın tutarı 255.60 TL olarak son ödemesi 03.05.2024 olarak görünüyor. Diğer faturam 610.09 TL olarak 19.05.2024 son ödeme olarak görünüyor. Bana kendi sistemlerinde 255.60 TL olan faturamın göründüğünü ve 20.05.2024 tarihinde bir fatura kesileceğini bu tutarında 458 TL olduğunu iletiyorlar. Bende diyorum bende 458 TL görünmüyor son ödemesi 19.05.2024 610.09 TL görünüyor diyorum. Bekletiyor beni kontrol ettiğinde göremiyor en sonunda bana 610.09 TL tutarını ödeyin diyor. Ama ortada fatura yok. Hanımefendinin demesi son ödemesi 19.05.2024 olan 610.09 TL ödemem sonra ayın 20 sinde faturam kesilecekmiş. Bu ne saçmalık. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bende ses kaydı aldım çağrılarınızı size güven olmaz. Turkcell adı var ama işini bilgisiz taşeron firmalara yaptırıyor ucuz diye olacağı bu

Ramazan
29 Eylül 2023 22:15
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
07 Temmuz 13:03
20 Yıllık Müşteriye Farklı Paket Fiyatları Ve Kısıtlanan Seçim Hakkı
Uzay sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 04:13
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 19:30
Turkcell Hat Taşımda Farklı Tarife Uygulanması