Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattımı Aktif Edemiyorum: Fotoğraf Yükleme Sorunu

Turkcell Hattımı Aktif Edemiyorum: Fotoğraf Yükleme Sorunu
16 Ağustos 2024 00:39

Hattımı Turkcell'e taşıdım, sim kartı aktif edemiyorum. Site fotoğraf yükleme hatası veriyor. 20 tane farklı fotoğraf yükledim, kabul etmiyor. Hatanın adı: Yeni Kimlik Kartınızın ön yüzünü yüklediğinizden emin olunuz. 250 karakter doldurmak için yazacak başka bir şey yok.

17 Ağustos 2024 00:05

Turkcell Büyük Festival hat taşıma kampanyası için başvuru yaptım, kurye hattı getirdi, siteye fotoğrafları yükledim ve geriye e-devlet onayı kaldı 1-2 e-devlet girişinden sonra başvuru yapacağım yere yönlendirmedi site ve şu an her şey hazır durumda ama e-devlet aktivasyon butonu griye döndü ve tıklanmıyor 4-5 saattir canlı desteklere derdimi anlatıyorum sürekli farklı call center numaraları veriyorlar ve kimse konu hakkında bilgili değil bu saatten sonra sorunumu çözseler bile anlaşmayı imzalayamadığım için büyük Festival kampanyasından yararalanamayacağım o yüzden cevap vermeseler de olur başkaları görsün koskoca Turkcell internet sitesi yazılımında sınıfta kaldı geçmiş olsun.

16 Ağustos 2024 22:16

Numara taşıma işlemine siteden başlandıysa siteden devam edilmelidir dünyanın en saçma işi hiçbir dayanağı yok, internet bankacılığı olmadığı için e-devlet aktivasyonu olmuyor. İşleme uygulamadan kimlikle NFC özelliğiyle devam etsek sorun çözülecek call center böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyor yani hiçbir işe yaramıyor. Ne yapacağız şimdi geçmek istediğim kampanyanın son günü son saatleri call center işlevsiz olduğu için buraya yazıyoruz 10 saat sonra cevap gelecek boş bir cevap. Şimdi de e-devlet ile aktive etme butonu çalışmıyor ne boş bir şirketsin sen ya Vodafone'da kalalım fazla para vermeye değer

16 Ağustos 2024 08:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

16 Ağustos 2024 08:52

Merhaba Nurullah Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Ağustos 2024 22:17

Kendim çözdüm bu sorunu çözebilecek kalibrede çalışanları yok

Hat Aktivasyonunda Kimlik Yükleme Hatası Ve Çözüm Talebi

30 Eylül 2025 22:22
Samet sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 23:49
Turkcell Numara Taşıma Aktivasyon Hatası