Turkcell Hattı Sürekli Kapanıyor ve İşlerimi Aksatıyor

Turkcell Hattı Sürekli Kapanıyor ve İşlerimi Aksatıyor
10 Eylül 2024 16:50

Merhabalar Yaklaşık 2 aydır Turkcell hattı kullanmaktayım. Geçtiğim günden beridir hattım iki defa kapandı bir şekilde anlam veremediğim şekilde açıldı. Fakat bugün tekrar hattım kapandı. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım defalarca açılacağını söylediler. Fakat sürekli böyle mağdur mu olacağım. Ben işlerimi sürekli telefonla ilerletmekteyim. Hem maddi hem manevi olarak mağduriyet yaşamaktayım. Şu an bir çok işim askıda iş görüşmelerim var kimse bana ulaşamıyorum. Servis yok görünüyor.

10 Eylül 2024 16:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Eylül 2024 19:53

Yaklaşık 5 saat oldu ve hala hattım kapalı. Mağduriyet yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum bana akıl fikir veriyor. Bana çözüm sunun lütfen fikre ihtiyacım yok 4 saattir hattım kapalı. Banka işlemlerimi yapamıyorum. Bir çok insana mahcup oldum. Çözüm istiyorum.

11 Eylül 2024 07:57
12 Eylül 2024 10:15

Farklı bir firmaya geçiş başvurusu yaptım. Ben çıkacak olan cezai işlemi cayma bedelini kabul etmiyorum. Faturayı ödemeyeceğim. Bu benim hatam değil.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Sebepsiz Hat Kapatıldı Günlerdir Çözüm Yok Mağdurum

02 Haziran 2025 23:55
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Fraud Bahanesiyle Habersiz Ve Bilgisiz Hat Kapatması!

Huseyin
16 Şubat 2024 15:56
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 04:17

06 Kasım 2024 19:36