Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Fraud Bahanesiyle Habersiz Ve Bilgisiz Hat Kapatması!

Huseyin
16 Şubat 2024 15:56

Turkcell hattım, herhangi bir açıklama yapılmadan sadece SMS yoluyla aramaya kapatılmıştır. Çağrı merkeziyle iletişime geçtiğimde, hattımın belirli bir sebep nedeniyle kapatıldığını öğrendim. Normal şartlarda hattın kapatılmasından 4 gün önce bilgilendirme yapılması gerekirken, benim telefon hattım doğrudan kapatılmıştır. İlgili belgeleri göndermeme rağmen iki gündür ne arama yapabiliyorum ne de internet hizmetinden faydalanabiliyorum.

Ek olarak, Turkcell tarafından önceden bilgilendirme yapılmaksızın hem telefon hattım hem de internet erişimim kapatılmış, ayrıca hakkımda yapılan tanımlama ve bunun sebebi hakkında bilgi verilmemiştir. Turkcell'de, hattı keyfi olarak kapatan ve bu konuda yeterli bilgiyi sağlamayan ekiplerin bulunması dikkat çekicidir.

Bu sorunun çözülerek hattımın tekrar aktif hale getirilmesini ve yaşanan bu aksaklık nedeniyle karşılaşabileceğim mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

20 Şubat 2024 10:39

Merhaba

Turkcell herhangi bir açıklama yapılmadan sadece SMS atarak 15.02.2024 tarihinde hattımı aniden aramaya ve internet kullanımına kapatılmıştır. Çağrı merkeziyle iletişime geçtiğimde sadece evrak talebi dolayısıyla hattımın kapatıldığı ve normalde 4 gün öncesinden bana bilgilendirme yapılmadan hat kapatılmaması gerektiği söylendi. Sonrasında benden kimlik pasaport fatura gibi evraklar istendi. Bu evrakları aynı gün kendilerine göndermeme rağmen 6 gündür telefonum arama ve internet kullanımına kapalı halde beklemekteyim. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen ilgili ekibe sürekli not bırakıp herhangi bir çözüm sağlanamamıştır. Bu sürede bir sürü işimin aksayıp mağduriyetim artarak devam etmektedir.

Bu problemi buraya taşımamın nedeni hem Turkcell'in kendi içerisinde hem BTK tarafında şikayetler oluşturup evrakları göndermeme rağmen iletişimim halen kapalı halde bulunmaktadır. Tüm iletişim ve işlerim Turkcell'in keyfi ve ne yaptığını bilmeyen sisteminden dolayı aksamıştır ve aksamaya devam etmektedir.

Turkcell bu şekilde hiç süre vermeden sadece evrak talebi için iletişim haklarımı elimden alıp 7 gündür hiçbir çözüm sağlayamamıştır.

19 Şubat 2024 16:02

Turkcell herhangi bir açıklama yapılmadan herhangi bir zaman vermeden sadece SMS atarak 15.02.2024 tarihinde hattımı aramaya ve internet kullanımına kapatılmıştır. Çağrı merkeziyle iletişime geçtiğimde başta normalde 4 gün öncesinden bana bilgilendirme yapılmadan hat kapanmasının garip olduğu ve hattımın fraud (hoşgeldiniz) nedeniyle kapatıldığını söylendi. Sonrasında benden kimlik pasaport fatura gibi evraklar istendi. Bu evrakları ivedilikle sisteme yüklememe rağmen 5 gündür telefonum arama ve internet kullanımına kapalı halde beklemekteyim. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen ilgili ekibe sürekli not bırakıp herhangi bir çözüm sağlanamamıştır. Bu sürede bir sürü işimin aksayıp mağduriyette zirveye ulaştım.

Bu olayda ödemesini peşin yaptığım ve tüm yükümlülüklerimi yerine getirdiğim Turkcell'in, benden kaynaklı bir problem olmamasına rağmen iletişim özgürlüğümü keyfi engellemesini,

Hattımın bilgi vermenden keyfi olarak kapatılmasını,

Evrak temini için herhangi bir süre verilmeden iletişimimin kesilmesini,

İstenilen evrak göndermeme rağmen 6 gündür evraklarımın kontrol edilmemesini,

Müşteri temsilcilerinin sürekli çok üzgünüz, anlıyoruz, ilgili ekibe aciliyet notu iletiyoruz demekten başka bir şeye yaramamasından dolayı şikayetçiyim.

Bir de üzerine güvenlik yalanıyla insanların bu şekilde mağdur edilmesini ayrıca kınıyorum.

16 Şubat 2024 16:14 (Şikayetten 17 dakika sonra)

16 Şubat 2024 16:15

Merhaba Hüseyin Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Sebepsiz Hat Kapatıldı Günlerdir Çözüm Yok Mağdurum

02 Haziran 23:55

Vermec
03 Mayıs 2024 02:52
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
07 Ekim 2024 23:12
Turkcell Hattı Çekmiyor, Kullanmadığım Hizmet İçin Fatura Talep Ediliyor
Umit sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 18:48

Turkcell Hattımda Sürekli Kapanma Ve Ulaşılamama Sorunu Yaşıyorum