Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-Sim ve Fiziksel Sim Kart Talebi Sorunu

Turkcell E-Sim ve Fiziksel Sim Kart Talebi Sorunu
Sadık
23 Eylül 2024 16:37

Turkcell E-sim kullanıcısıyım. 4.5G uyumlu fiziksel sim kart talebinde bulunmak için uygulamadan ve web sitesinden form doldurulması isteniyor. T.C., doğum tarihi bilgilerinde sorun yok ama nüfusa kayıtlı olduğunuz il bilgisini doğru girmeme rağmen sistem hata veriyor. Müşteri temsilcisini aradığımda kendi bilgileriyle kendisi için talep oluşturdu ve o da aynı hatayı aldı. Turkcell markası, uygulamasında ve web sitesinde bulunan bu sorunu kaç gündür çözmüyor. Fiziksel sim kart ihtiyacım var, yasal hat sahibi kuzenim kullanıcısı benim kartın. Mağazadan da vermiyor fiziksel sim kartı, illa yasal hak sahibi olacakmış. Esnek Devir çıkartmışsınız, farklı ilden hat sahibi ile aynı yerde olmadan başkasına devredebiliyoruz da bir tane yedek sim kartı alamıyor muyuz yani? Ödeme yaparken de yasal hat sahibine ait kart bilgisi olmalı diyor musunuz? Kısaca sorunlu bir durum.

23 Eylül 2024 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sadık
23 Eylül 2024 16:41

5 gündür cevap verilmiyor zaten sorun da bu :d

24 Eylül 2024 16:44

Merhaba Sadık Buğra Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Geçişi ve Fiziksel Sim Kart Sorunu

28 Ağustos 2024 11:17

Turkcell E-Sim Yenileme Sürecinde İletişim Ve Erişim Sorunu

24 Temmuz 18:03

Turkcell Hattımı Ve SIM Kartımı Yeniden Alamıyorum, Sorunum Çözülmüyor

25 Haziran 17:09
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 21:43

Turkcell Müşteri Hizmetleri Bekleme Çilesi