Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Geçişi ve Fiziksel Sim Kart Sorunu

28 Ağustos 2024 11:17

Turkcell operatöründe e-sim'e geçiş yapmak istemiştim, telefonum kabul etmedi ve akabinde fiziksel sim çalışmaz duruma düştü. Bayiden ücret karşılığında fiziksel sim aldım, simin aktif olduğunu belirttiler. Bir süre sonra sim kartı taktığımda çalışmadığını fark ettim. Bayiye gittim, sorunun ne olduğunu öğrenmek için. Gittiğim bayideki müşteri temsilcileri sim kartı başka bir telefonda denediler ve sonrasında sim kart yine çalışmadı. Sorunun ne olduğunu sordum ve kendileri işlem yapamayacaklarını kaba bir şekilde benimle tartışarak sim kartı aldığım bayiye gitmemi söylediler. Sim kartı aldığım bayiye gittiğimde, atılan imzanın kabul olmadığını dile getirdiler. Bu yüzden açılmamış ki imza falan istememişlerdi. Daha sonra mağaza kapanış saati olduğu için başka bir şubeye yönlendirip işlemi orada yapabilirsiniz dediler. Açık olan şubeye gittiğimde müşteri temsilcileri işlemi tekrarlayıp hattı aktif etmeye çalışmalarına rağmen hat açılmadı ve işlemi yapamayacaklarını ilettiler ve hattı satın aldığım şubeye gitmemi söylediler. Bu nasıl bir operatör ki 3 şube geziyorum ve hattım açılmıyor. Sorunun ne olduğunu bilen ya da söyleyen yok. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda işlemi herhangi bir bayide devam edebilirsiniz diyorlar. Bayinin önündeyim diyorum, işlem yapamıyor diyorum. Aldığınız bayi ile görüşün diyor. Bu kadar saçma bir sistem olamaz. Turkcell bayileri kendi içinde bile işlem yapamıyor, milleti yormak dışında hiçbir işlem yapmıyorlar.

28 Ağustos 2024 11:31 (Şikayetten 14 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 11:33

Merhaba Hakan Bey, Talebinizle ilgili inceleme başlatabilmemiz için şikayetinize konu olan bayimizin bilgilerini (bayi adı, açık adresi) talebinizle birlikte eksiksiz iletmeniz durumunda memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. Saygılarımızla, Turkcell

Hakan
28 Ağustos 2024 12:50

İskenderun Prime Mall mağazası ve İskenderun 1 numaralı Namık Kemal mağazası ve İskenderun parkforbes mağazası. Prime Mall ve parkforbes mağazası Israrla sim kartı satın aldığım yere yönlendir di sim kartı aldığım yerde halen sistem açık olmasına rağmen işlem yapmadı başka mağazaya yönlendirdi sim kartı aldığım mağaza Namık Kemal 1. Şubesi İskenderun çok katlı otopark karşısı Prime Mall şubesi işlem yapmayacağını ve kaba davranışlar sergilemişlerdir sizi şikayet edeceğim dedim zaman gidin edin sizin işleminizi yapmayacağım şekilde cevaplar verdiler

İpek sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:11

02 Eylül 2024 23:52
Turkcell e-Sim Geçişinde Şebeke Sorunu ve Yetersiz Destek

10 Mart 10:27
İslam sonuçtan hiç memnun değil

İslam
28 Ağustos 2023 16:46