Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E Sim Geçiş

Ferhat
25 Eylül 2023 18:02

Bugün e-sime geçiş için bayiye gittim fakat hem geçişim olmadı hem hattımı aldılar ve hiçbir bilgi vermeden birkaç saate düzelir deyip başlarından gönderdiler. 3 defa gitmeme rağmen hep aynı sözler, genel problem henüz çözülmedi. Gibisinden konu ile ilgili mail attım, uygulamadan 2 kere talep ilettim ve hâlâ sonuca varılamadı. Konu ile ilgili acil destek ve dönüş bekliyorum.

25 Eylül 2023 18:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Eylül 2023 08:00

Merhaba Ferhat Bey, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

Ferhat
26 Eylül 2023 12:40

Mağazaya gidiyoruz fakat mağazadan hiçbir şekilde yardım alamadan çıkıyoruz hep aynı cümle bizim de bilgimiz yok bekliyoruz diyorlar, koskoca firmasınız çözüm bulmak bu kadar zor mu arama yapamıyoruz iletişime geçemiyoruz mağazaya gidiyoruz ilgilenen yok

Halil sonuçtan hiç memnun değil

E-Sim Geçişi Sonrası Şebeke Sorunu

23 Kasım 2024 11:54
Erdem sonuçtan memnun değil

05 Haziran 2023 16:58
Aydın sonuçtan çok memnun

Aydın
16 Temmuz 2023 15:31
"Müşteri hizmetleri aradı sorunum çözüldü teşekkürler"

27 Eylül 2023 20:18

26 Eylül 2023 13:46