Berat sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E Sim Bu Operatör İle Uyumlu Değildir Hatası

11 Mayıs 2024 14:20

e-SIM sorunu yaşıyorum. Turkcell e-SIM'i aktif edemedim. 'Bu e-SIM bu operatör ile uyumlu değildir.' hatası alıyorum, lütfen yardım edin. Vodafone'da da böyle yaptı. Bayiler hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Cihazın marka modeli iPhone 11; ilgili hiçbir şekilde aktif edemiyorum.

11 Mayıs 2024 23:26

Turkcell e sim desteklenemiyor hatası alıyorum telefonumun hiçbir sorunu yok bir önceki kişi e Simi kullanmış ama ben kullanamıyorum bu konu hakkında müşteri temsilcinizi aradığımda bayiye gitmemi söylüyor bayiye gittmde yardımcı olmuyorlar lütfen yardım edin

11 Mayıs 2024 22:43

Turkcell e sim desteklenemiyor hatası alıyorum telefonumun hiçbir sorunu yok bir önceki kişi e Simi kullanmış ama ben kullanamıyorum bu konu hakkında müşteri temsilcinizi aradığımda bayiye gitmemi söylüyor bayiye gitimdede yardımcı olmuyorlar lütfen yardım edin

Ek
11 Mayıs 2024 22:40

Turkcell e sim desteklenemiyor yazıyor 3 dür taratıyorum bu hatayı veriyor müşteri temsilcisine bağlandığımda bana bayiye gitmemi söylüyor bayiye gittiğimde yine aynı Yardımcı olmuyorlar lütfen yardım edin telefon yurdışı iPhone 11 e sim Kilidi açık Turkcell

Ek
11 Mayıs 2024 14:28 (Şikayetten 8 dakika sonra)

11 Mayıs 2024 14:57

Değerli Müşterimiz, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

Berat
12 Mayıs 2024 00:39

Bakın

Berat
12 Mayıs 2024 08:19
Turkcell E Sim Bu Operatör İle Uyumlu Değildir Hatası

Böyle hata veriyor efendim

Servan sonuçtan hiç memnun değil

Servan

16 Temmuz 2023 15:47

Turkcell E Sim Etkinleştirilemiyor

14 Kasım 2023 15:36
Turkcell E Sim Etkinleştirilemiyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Geçişi ve Fiziksel Sim Kart Sorunu

28 Ağustos 2024 11:17