Turkcell E-Sim Aktarma Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

22 Aralık 2024 13:51

Turkcell e sim aktarma sorunu. Merhaba, mevcut iPhone 13 Pro telefonumda e sim kullanmaktayım. İPhone 16 Pro telefona geçtim ve her şeyi aktarmama rağmen e simi aktaramıyorum. Turkcell'i aradığımda e sim mailini kaybettiyseniz yeni hat almak zorunda olduklarımı ilettiler. Benim istediğim bana mevcut e sim QR kodunu tekrar göndermeleri ve telefonu aktif etmek istemem. Araştırdığımda Daha önce kendi sitelerinde mevcut QR kodu sekmesi mevcuttu fakat şimdi yeni hat aldırıp para kazanmak için kaldırmışlar. Bu konuda acil destek istiyorum, tüketici haklarında bu kodu vermek zorunda olduklarını öğrendim.

22 Aralık 2024 13:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Musa
Musa
22 Aralık 2024 15:37

Merhaba, Çok acil dönüş bekliyorum. Eski telefonu sattım alıcı vazgeçmek üzere.

23 Aralık 2024 11:38

Değerli Müşterimiz, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Korkut sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Aktarımı Çilesi: Yanlış Yönlendirmeler Ve Mağduriyet

Korkut
05 Mart 2025 13:38

10 Aralık 2023 01:35
Turkcell E-Sim Aktarım Saçmalığı
Senem sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 23:33
Turan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 09:21

Turkcell Kategorileri