İbrahim sonucu yetersiz buldu

Turkcell Data Paketi İptal Sorunu ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

İbrahim
02 Ekim 2024 10:00

Kullandığım data hattına bayide ve bayinin teknik destekle alarak tanımladığım data paketini şimdi de iptal edemiyorum. Turkcell uygulamasında nedense sadece ses mesaj vb. İçerikleri olan sadece Platinum paketler mevcut.
Telefonla aradığımda ise "tuşladığım numaradan aramadığım için müşteri temsilcisine bağlanamazsınız" mesajını dinletiyorlar.
Data hattından arama yapılmasını istemek için hangi zeka/beyin geliştirme faaliyetine tabi tutulmak gerekiyor. Bunu tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım. Turkcell'e ulaşamadığım için kendilerinin bana ulaşıp bu zeka/beyin geliştirme programı hakkında bilgi vermelerini bekliyorum.
Hatta ilgili program bilgisini burayada herkesin göreceği şekilde yazmaları halinde başka insanlarında bundan faydalanabilmesi mümkün olabilir. Turkcell'i insanlığa fayda getirecek bu paylaşımı yapmaya davet ediyorum.
Tabi asli olarak paket değişimi yapabilecek bir insanın bana ulaşmasını talep ettiğimi yeniden hatırlatayım.

02 Ekim 2024 10:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Ekim 2024 11:30

Arda sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 17:43
Turkcell Numara Taşıma İşlemi Müşteri Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 17:54
Gülnihal sonuçtan çok memnun

Gülnihal
04 Aralık 2023 11:27
"Sorunum çözüldü, teşekkürler"

21 Ekim 2023 19:14
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 01:16

Turkcell Kategorileri