Büşra sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 13:03

23.10.2024 tarihinde Turkcell İstanbul Avcılar Merkez Caddesinden yeni bir hat aldım. Aldığım bayide herhangi bir evrak işlemi gerçekleşmedi, tarafıma bilgi verilmedi. 22.11.2024 tarihinde evrak eksiklerimin olduğu, bayiye gidip tamamlamam gerektiği aksi halde hattımın kapanacağı bilgili mesaj aldım. Bana en yakın olan 2 bayiye gittim fakat yardımcı olmadılar, hattı aldığım bayiye gitmemi söylediler. Zaman zaman şehir değiştiren biri olarak böyle bir talepte bulunulmasını saçma buluyorum ve şu an hattı aldığım bayiye yakın yaşamıyorum. 2.12.2024 tarihinde sabah hattım kapandı, aynı günün akşamı iş çıkışı bir şekilde hattı aldığım bayiye gittim ve durumu anlattım. Kimliğimin taranmadığını, bir hata olduğunu fakat merkezin o saatte kapalı olduğu için evraklarla ilgili bir şey yapamayacaklarını söylediler. O gün görüştüğüm kişinin ismi U***, Ekim ayında hattı bana satan kişinin adı İ*****'dir. Telefon numaramı aldılar, kimliğimin fotoğrafını çektiler ve ertesi gün (3 Aralık 2024) bana ulaşacaklarını söylediler. Bugünün tarihi 5.12.2024 olmakla birlikte hala bir geri dönüş almadım ve hattımı kullanamıyorum. Hattımın gelen aramalara 12.12.2024 tarihinde kapanacağını biliyor fakat bu konuda gerekli kişilerden dönüş almadığım için sorumluluk kabul etmediğimi belirtiyorum. Ek olarak, yakında faturası kesilecek hattımdan, 4 gündür kullanamadığım halde haksız para kazanılması ne kadar doğru? En kısa sürede tarafıma dönüş yapılması ve sorunun çözülmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Aralık 2024 13:34
09 Aralık 2024 10:32

Dedikleri gibi müşteri hizmetleri tarafından geri dönüş sağlanmış fakat sorunum hala çözülmemiştir. Bayiye gittiğimde çalışan da sorunumu çözemedi ne yazık ki. Evrak eksikliği sebebiyle hattım kapandı fakat çalışan sistemden baktığında evrak eksikliği gözükmemekte. Dolayısıyla işlem yapamamakta. Beyefendi 2-3 telefon görüşmesi yaptı ve sorunu anlattı, çünkü sorunu çözebilecek kişi kendisi değildi. Sistemsel hata olduğunu ve gerekli birimlerin bana ulaşacaklarını iletti. Henüz bir dönüş yok. Pes gerçekten! 1 haftadır arama yapamıyor internet kullanamıyorum ve işin sinir bozucu tarafı da kimse tarafıma düzgün bir dönüş sağlamıyor! İlgileneceğiz diyorsunuz, kim ilgileniyor?

Erkan
Erkan

Değerli Kardeşim Mutlaka Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvuruda Bulunun 👉E-Devlet'e giriş yap. 🔹 Arama kısmına “tüketici” yaz, çıkan listeden Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru seç. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru tamamen ücretsizdir. Bilirkişi ücretini ve tebligat masrafını devlet karşılar. 3 gün önce

02 Ocak 2024 19:02

Reyhaneh