Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Bana Ait Olmayan Bir Numaranın Fatura Bildirimleri Geliyor

Turkcell Bana Ait Olmayan Bir Numaranın Fatura Bildirimleri Geliyor
14 Şubat 2024 17:53

Turkcell, yine başkasına ait fatura ödeme bildirimini bana göndermeye devam ediyor. Bundan 9 ay önce, 'Başkasına ait bir numara için Turkcell'den fatura ödeme bildirimleri alıyorum' şeklinde bir şikayet oluşturmuştum. Ardından mesajları göndermeyi durdurmuşlardı. Aradan 7 ay geçti ve bu kez başka bir numaranın fatura ödeme bildirimini göndermeye başladılar. İki aydır başka bir kişinin fatura ödeme hatırlatma mesajları bana geliyor. Hayatımın hiçbir noktasında Turkcell hattı kullanmadım. Neden Turkcell'den başkasına ait fatura bildirimleri almaya devam ediyorum? Her ay bu şekilde rahatsız edilmek istemiyorum. Başkasının faturasını ödeyecek değilim. Benim numaramı nasıl buldunuz? Lütfen bana bir daha bu tür mesajlar göndermeyi kesin.

15 Şubat 2024 07:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

15 Şubat 2024 07:57

Merhaba Mehmet Bey, Hattınız ile ilgili inceleme yapılabilmesi için imzalı dilekçe ve kimliğinizi irtibat numaranızla birlikte https://www.turkcell.com.tr/tr/tuketici-sikayetleri?from bağlantısından iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağız. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Şubat 2024 01:55

Ben neden size imzalı dilekçe ve kimliğimi vereyim? Neden bu kadar zahmete gireyim? Bana mesaj göndermeyeceksiniz bu kadar, bitti. Bana gelen mesajlardaki numaralar bana ait değil. Kiminse ona gönderin. Benim numarama da bir daha mesaj atmayın.

Seren

Bende aynı şekilde başka birine ait fatura bilgisi aldım. Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Müşteri hizmetlerine ilettim numarayı ama yapabilecek bir şey olmadığını söyledi. Bende başkasına ait fatura bilgisinin tarafıma gönderilmesini istemiyorum.

Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra