İçimŞikayetvar üye markasıdır

• Çözülen
  • Videolu
  • Fotoğraflı

10 saat önce

Sabah kahvaltısında yeni aldığımız içim süzme peyniri açtım ve kesik sut gibi dağılmış ve tadının da ekşimiş olduğunu gördüm. Son kullanım tarihi de 13.11.2023 görünüyor. Ya tarihi yanlış basılmış ya da gerçekten üretimde bir sorun var. Acilen ilgilenilmesini rica ediyorum.

İçim Süzme Peynirin Durumu

İçim Devam Sütü Bozuk Çıkıyor!

19 saat önce

12.11.2023 son kullanma tarihli olmasına rağmen İçim çocuk devam sütünde tortulaşma var. Üstelik 2 kutu aldım. Birisi hiç açılmamış. Onu da açtım o da aynı. Ve kokuyor. Daha alalı 1 gün bile olmadı. Böyle vurdumduymazlık olamaz. Bunu bebeğimiz içiyor. Ya zehirlenirse? Ya da birinin çocuğuna bir şey ...

İçim Devam Sütü Bozuk Çıkıyor!

İçim Tereyağı, Yağ Değil Peynirmiş!

20 saat önce

Dün Getir üzerinden sipariş ettiğim 2 adet 500 gr'lik İçim tereyağını açıp kullandığımda bütün evi peynir kokusu sardı. Tereyağını bizzat kokladığımda peynir kokusu o kadar ağır ki keşke peynir diye satsaydınız yazıklar olsun!

1 gün önce

Merhaba Getir uygulaması üzerinden gece sipariş verdiğim Ürün ambalajı içerisinden kil sac çıktı. Videoda ve fotoğraflar mevcut. Paketi açtığımda fark ettim hemen durup videoya çektim paketin altında ve üstünde kıllar mevcuttu. Bu nasıl paketlenme ürün resmen yere düşmüş ve alıp tekrar paketlenmiş ...

İçim Kaşar Peynirde Kıl Çıktı!

İçim Krem Peynir Renk Ve Yapı Bozukluğu!

2 gün önce

İçim krem peynir aldım iki tane açtığımda bir tanesinin içi rengi bozuk ve topak çıktı. Yıllardır en güvendiğim marka ama böyle bir şeyle karşılaşmak beni çok şaşırttı. Herkese tavsiye ettiğim markadan hiç beklenmedik bir sıkıntı yaşadım. Bir daha almamayı düşünüyorum.

İçim Krem Peynir Renk Ve Yapı Bozukluğu!

3 gün önce

Tarihi geçmediği halde aldığımız İçim marka süt ürünün içinden peynir çıktı. Peyniri bedavaya getirecektik ama güvenemedik ve çöpe atmak durumunda kaldık. İçim Süt (Ak Gıda) yetkililerinden dönüş rica ediyoruz. Eğer evet gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz diyorsanız birkaç paket İçim süt alarak peyn...

İçim Kaşar Peyniri Yanık Tadı Var

3 gün önce

"Firma yetkilileri çok ilgiliydi ertesi gün iletişime geçip ürünün değişimi sağlandı teşekkürler"

Kahramanmaraş Lider Gross Market'ten 189 TL'ye 1 kglık İçim kaşar peyniri aldım, fakat yanık süt ile yapılmış yanık tadı geliyor. İnsan sağlığına bu ş...

İçim Yoğurdun Yeni Müşteriyi Aramaması

4 gün önce

1 hafta önce Ülker firmasını aradım orta ölçekli marketimiz var hangi firma Bahçelievler bölgesine bakıyor içim yoğurda dedim firma ismi vermediler. Biz yönlendireceğiz dediler ne arayan var ne soran içim yoğurtta bir şeye yaramaz onu anladık kaç gün oldu. Bu firmadan alınırmı yoğurt şimdi

İçim Ayranda Küf Var

4 gün önce

Tarihi geçmemiş içim ayranda küflenme var ben bir cafe işletiyorum müşteri getirdi. Çok kötü bir durum içerisi resmen küf oluşmuş fotoğrafları da ekleyeceğim ürünlerin hepsi çöp bu kadar yazıyı da neden yazdırıyorlar anlamıyorum. Her şey fotoğrafta görünüyor

5 gün önce

Marketten aldığım içim peynir, daha son tüketim tarihi bitmeden küflenmiş. Ürünü açınca fotoğraftaki gibi olduğunu gördüm. Güvendiğim marka olan içim den böyle ürünler olması hayal kırıklığı yarattı. İçim olarak ürünlerinin kontrol edilmesini istiyorum

İçim Danone'dan Çıkan Küflü Plastik

6 gün önce

İyi akşamlar, az önce oğluma Danone yedirirken en son paketi açtığımda içinden plastik çıktı ve küflü bir şekildeydi. Özcam marketten aldım, bu kaçıncı oldu? İçindeki küflü plastik çıkanı görmeseydik, belki çocuğumuz bu şekilde yemeye devam edebilirdi.

İçim Danone'dan Çıkan Küflü Plastik

6 gün önce

Aypa Marketten Aldığım İçim Yoğurttan Kıl Çıktı! Instagram Üzerinden Kendilerine Yazdım Ama Umursamayıp Tenezzül Edip Bakmadılar Bile, açıkçası her zaman severek alıyorduk sütü yoğurdu ama şimdi pişmanlık yarattı ne yazık ki. Çok sevdiğim yıllarca vazgeçemediğim bir markasınız Ben değil çocuklarımda...

1 hafta önce

20.09.2023 tarihinde İzmir izkent Atatürk mahallesinde şoktan alışveriş yaptım. 142,50 içim beyaz peynir aldım fakat 16.09.2023 tarihinde ki ürünler hâlâ reyonlar da satış yapılmaktadır. Değiştirmeye ürün iadesine gittim kasiyerin tepkisi AA tarihi mi geçmiş şaka mı yapıyorsun diye tepki verdi. Sizi...

1 hafta önce

Annem 18.09.2023 tarihinde yoğurt aldı. Ertesi gün yoğurdun yarısı ile yoğurt çorbası yaptıktan sonra yoğurdu buzdolabına kaldırdı. Bir sonraki gün yoğurdun kapağını açtıktan sonra yoğurdun tamamının üstü komple pespembe olduğunu gördük. Temizledik ertesi gün yoğurdun yine aynı olduğunu gördük. Yoğu...

"Teşekkürler"

İrem Şikayetini Yayından Kaldırdı

İçim Beyaz Peynir Bozuk Tat

1 hafta önce

Merhaba iyi çalışmalar 1 hafta önce içim süzme peynir aldım kurumsal bir marketten peyniriniz çok ekşi ekşisinden yiyemiyoruz. Kalitesini mi düşürdünüz neden tadi böyle bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Böyle bir tattan sonra açıkçası bu markaya ait bir şey almakta karasız kaldım

İçim Beyaz Peynir Bozuk Tat

1 hafta önce

İçimin beyaz peynirini aldım içinden kıl çıktı bu nasıl bir şey hep içim alırım ve böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşırttı. Yani nasıl olacak bilmiyorum. Bunun çaresine bakılmasını isterim. İçimden cevap bekliyorum. Hızlı dönüş olursa sevinirim. Teşekkür ederim

1 hafta önce

İki seferdir Migros marketten içim beyaz peynir alıyorum ve ikisinde de böyle çıktı yani misafire koyacak olsanız dağılıyor kendiniz yerken bile çatalla ezmiş gibi peynir kendi kendine anlamsız bir şekilde dağılıyor. Üzgünüm ancak bu markayı bir daha tercih etmeyeceğim

500 Gr İçim Yoğurt Tadı Ekşi

1 hafta önce

Denizli Pelitlibağ Carrefour SA marketten alınan P251031 partili, 10:23 saatli, 12.10.2023 STT'li 500 gr içim homojen kaymaksız doğal yoğurt tadı yenmeyecek kadar ekşidir. Muhtemelen yoğurt PH'ı 4,10 altında. Aldığım yoğurt maalesef yenmeden çöpe gitti.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır İçim 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

İçim danışma hattı numarası nedir?
İçim danışma hattı numarası 0850 933 42 46’dır.
İçim süt çeşitleri nelerdir?
İçim süt çeşitleri arasında tam yağlı süt, light süt ve laktozsuz süt seçenekleri bulunmaktadır.
İçim ürünleri ile ilgili kullanıcı yorumları neler?
İçim ürünleri kullananların yorum ve şikayetlerini incelemek isterseniz buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca arzu ederseniz siz de İçim ürünleri yorum ve şikayetlerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz.
İçim ile ilgili daha farklı bir sorum var.
İçim hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

İçim Hakkında

İçim; süt ve süt ürünleri pazarına ilk olarak 1998 yılında girmiştir. Kurulduğu günden bugüne sütten yoğurda, kefirden taze peynire kadar evlerin ihtiyaç duyduğu pek çok süt ürününün arkasındaki isim olan İçim, lezzeti ve doğallığı ile büyük küçük herkesin sevdiği bir markadır. İçim’in sahip olduğu bu lezzet ona 2016-17 yıllarında "Yiyeceklerin Michelin Rehberi" olarak anılan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün "Üstün Lezzet Ödülü"nü kazandırmıştır. İçim markası, her geçen gün piyasaya daha fazla süt ve süt ürünü sunarak farklı damak zevklerine hitap etmektedir. Evlerin vazgeçilmezlerinden olan İçim, pek çok farklı ürünüyle buzdolaplarında yerini almaktadır. İçim markası, İçim lezzetleri ve markayla ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz sayfamızda yer alan İçim kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

İçim Markalı Ürünler Nelerdir?

Annelerin ailesine gösterdiği özenden ilham alan marka, ürünlerinin doğal, kaliteli, taze ve ulaşılabilir olmasıyla hayatı lezzetlendirmeyi kendine misyon edinmiştir. En özel sofralarınız için birbirinden leziz süt ürünlerini sizlerle buluşturan İçim’de aradığınız pek çok süt ürününü bulabilirsiniz. İçim markaları ürünler arasında; süt, ayran, tereyağı, kefir, peynir, krema, kaymak, light ailesi, tatlı, yoğurt, ev dışı tüketim, çocuk süt ve yoğurtları bulunmaktadır. İçim light ürünler arasında ise; light süt, light kaşar peynir ve light yoğurt bulunmaktadır. Özellikle diyet döneminde olanlar ve beslenmesine dikkat edenler İçim’in light ürün ailesini inceleyebilirler. Çocukların da severek tükettiği markalardan biri olan İçim; İçimino çikolatalı süt, muzlu süt ve çilekli süt seçenekleriyle süt lezzetini çocukların seveceği aromalarla bir araya getirmektedir. İçim ev dışı ürünler arasında ise paket ve litrelik ayran çeşitleri bulunmaktadır. Özel günlerinizde, toplantılarınızda leziz İçim ayranlarını tercih edebilirsiniz. İçim ayrıca sütlü tatlı sevenler için hazır tek porsiyonluk tatlılar da sunmaktadır. Bu tatlılar arasında; çikolatalı puding, çilekli puding, muzlu puding, fındıklı puding gibi puding seçenekleri yer almaktadır. Tüm İçim ürünlerini çeşitli marketlerden ve online olarak satış yapan siteler üzerinden temin edebilirsiniz.

İçim İletişim Kanalları Nelerdir?

İçim markalı ürünler ile ilgili tüketiciler tarafından en çok yorum ve şikayet alan konulardan bazıları; İçim lezzetlerinin tatları, gaz yapma problemleri, ürünlerin tadında ya da kokusunda anormal bir durum meydana gelmiş olması gibi konulardır. Siz de her türlü konudaki İçim şikayet ve yorumlarınızı sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz. İçim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da soru sormak isterseniz ise İçim iletişim kanallarını kullanarak markayla irtibata geçmeniz gerekmektedir. İçim iletişim kanalları arasında; İçim danışma hattını arama ve sosyal medya kanalları üzerinden iletişim sağlama seçenekleri yer almaktadır.