Arçelik 3 Yıllık Garantisi Devam Eden 1 Yıllık Ürünümde Çatlak Ve Delikler!

01 Temmuz 2024 17:03
01 Temmuz 2024 11:10

17.07.2024 tarihinde ürün gövdesinde bir delik oluştuğunu fark edip servisi bilgilendirdim. Gelip baktıklarında henüz 1 yıllık garantisinin dolduğunu ve şimdiye kadar neden fark etmediğimi bunun sorun olacağı söylendi. Ben ise bu bolumu iki ay kullandığımı ve şimdiye kadar hiçbir delik oluşumunun olmadığını belirttim. Yeni oluşan bir delik öncesinde soğuktan çatlak oluşmuştur onu fark etmem çok zor buzluk bolumu alt tarafta olduğu için. Ayrıca madem ürünlerine güvenmiyorlar neden garanti veriyorlar. Oluşan delik sağ taraftaydı sol tarafta ise çok ince ezilme vardı. Ve oluşan deliğinde dolaba sıkıntı oluşturmadığını belirttiler üç yıllık garantisi olan Ürünün değişimini talep ettim kabel edilmemiş. İki gün sonra sol tarafında ezilmiş yerlerinin komple açılmış olduğunu ve buzluk bölümünde koku oluştuğunu fark edip komple boşaltmak zorunda kaldım. Tekrar servisi aradığımda yetkililer Ürünün piyasa değeri ne ise onun %50 bizim karşılamamız halinde değişim yapabileceklerini dile getirdiler. Benim hiçbir hatam olmadığı halde ve 3 yıllık garantisi devam ediyorken 1 yıllık ürünün beni böyle mağdur etmesi. Ayrıca ürünün hatasının bana mal edilmeye çalışılması bunu ben asla kabul etmiyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum

02 Temmuz 2024 18:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gulsen sonuçtan memnun değil

Gulsen
29 Haziran 2025 14:25
Yusuf sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2025 20:40
"Teşekkür ederim."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2025 20:49
Sıfır Buzdolabı Tesliminde Çizik Ve Hasar Üstüne Servis Mağduriyeti Yaşadım
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Ayıplı Mal Ve Haksız Değişim Ücreti Talebi

20 Ağustos 2025 11:37
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 10:44
Tüm Arçelik Buzdolabı Şikayetlerini Gör