Akbank Uyum Birimi Bloke

26 Mart 2024 13:43

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
Uyum birimi tarafından hiç anlamadığım bir şekilde hesabıma bloke konuldu ve ATM'den veya mobil bankacılık üzerinden para gönderemiyorum. Artı Para borcumu ödeyemiyor, gecikmeye giriyorum. Ne şubeden ne de müşteri hizmetlerinden yardım alabiliyorum. Sorunu çözüp borcumu ödemek istiyorum. Gereğinin yapılacağından şüphem yok, lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Akbank ile çalışmayı seviyorum ve daha fazla mağdur olmak istemiyorum. Geri dönüşünüzü bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Mesut
Mesut
Şikayeti Çözüldü

Sorun.cozuldumu acaba aynı sorun bende de var uyum birimi bloke koymuş ve bekliyorum bir haftadır sizin süreç nasıl oldu bilgi verir misiniz

Oktay
Oktay

Merhaba iyi günler Uyum birimi sizi aradı mı? Sorun neymiş söylediler mi? Paranızı ödiye bildiniz mi? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Şubeden, ATM'den, farklı bankadan müşteri temsilcisi şubeye şube ise e-mail atcağını söyler böyle döner durursun borcunun icraya düşmesini bekle icra masrafı 1500₺ Yiyceğin faiz vs vs çoğalcak kısacası hiçbir şekilde ödeyemezsin o borcu icraya düşüncence ödüyceksin

Taner

Ne kadar sürüyor ki süreç

Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Bloke Edildi: Acil Yardım Bekliyorum

Olcay
31 Aralık 2024 10:04
Hesabım Bloke Edildi: Acil Yardım Bekliyorum

Akbank Uyum Birimi Hesap Blokesinden Dolayı Borcumu Ödeyemiyorum (Artı Para)

25 Mart 2024 01:34

Akbank Arti Para İs Kesici Blok