Esra sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Suriyeliler İçin Olan Basmeh Adlı Tarifeyi Tanımlamış Bana!

04 Ekim 2023 20:06

Vodafone faturalı hat müşterisiyim, yurt dışında 3/4 ay kalacağım için hattımı faturasıza geçirmek için müşteri danışmanıyla iletişim kurdum ve işlemi başlattığını söyledi. Yurt dışı telefon numaramı da ilettim. Hesap kesim tarihim gelince taahhütsüz bir tarifeye geçirildiğimi gördüm, fatura hemen yansıtılmış tabi. Şikayet etmeye, ulaşmaya çalıştıkça elim kolum bağlandı. Bu sabah SMS gelmiş, şikayetim üzerine (şikayet eden ben değilim, hatlar karışmış sanırım) sadece Suriye vatandaşlarının faydalanabildiği Basmeh diye bir tarife tanımlanmış hattıma. Tobi tamamen işe yaramayan bir uygulama, ne sorsam ne yazsam kendimi geliştirmeye çalışıyorum deyip durdu. Buradan hiçbir şekilde iletişim kuramadım. Bir an önce hattımın t. C. Vatandaşları için olan faturasız hatta dönüştürülmesini talep ediyorum. Yurt dışında olduğum sürece sadece hattım açık kalsın istiyorum. Paket bir tarife istemiyorum. Bunu daha önce yurt dışına çıktığımda da yapmıştım. Sadece arada kontör yükleyerek sürecimi tamamlamış ve yurda dönüşte faturalı hatta geçmiştim tekrar. Çok acil şekilde bu işlemimin yapılmasını talep ediyorum.

04 Ekim 2023 22:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:58
Vodafone Aldatması Değil De Ne?

02 Mayıs 2024 01:58

13 Ağustos 2024 15:06

26 Ekim 2023 21:55
Vodafone Faturasız Hat Geçişi
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Faturalıdan Faturasıza Geçme

Mihriban