Türk Silahlı Kuvvetleri

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili bir şikayetin mi var?
791 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Terhis Yol Param Yatmadı 55 Gündür

Askerden terhis olalı 55 gün oldu, ancak terhis yol param hala yatmadı. Her gün gece 12'de kontrol ediyorum, ama hala yok. Son aylığım yattı, ancak param hala yatmadı. İlgilenilmesini istiyorum, çünkü zor zamanlarda cebimden karşıladım. Eğer yatsa ve ilgilenilse çok iyi olur.

1 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Bulaşıcı Uyuz Hastalığından Alınan Rapor Askerliği Neden Uzatıyor

Askerde uyuz kaptım tedavi ve karantina süreci oldu. Doktor bulaşıcı hastalık sebebiyle 1 ay rapor verdi. Askerliğim uzayacağını söylüyorlar. Bunun nedenini öğrenebilir miyim e devletten her gün kontrol ediyorum. Oradaki terhis sürem değişmedi. Her gün düşüyor geri sayım devam ediyor ama birliktekil...

1 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri 28. Mekanize 230. Piyade Alayı Kıbrıs

28. Mayıs pazar günü erkek arkadaşım 28. Mekanize 230. Piyade alayı Kıbrıs'a usta birliği için gitti ve şu an orada çok kötü durumdalar. Yemekleri poşetin içinde veriyorlar ve elleriyle yenmesi isteniyor. Su sıkıntısı var ve hijyen konusunda çok kötü bir yer. Psikolojileri altüst olmuş durumda. TSK'...

2 Destekçi
2 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Hala Askere Gidemedim Gitmem Gerekirken Şu Anda Gidemedim

Ben askerlik başvurumu Ocak ayından önce yaptırdım ve benim kuzenim benden sonra yaptırdığı halde benden önce gitti benim şu anda askere gitmem gerekiyorken ben hala askerliği bekliyorum. Ben hayatımı ve kariyerimi bitirmemek için bir an önce askere çağırılmak istiyorum

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerde Rapor Aldım

Ben askerim. Askerde son 7 gün kala rapor aldım. Rapor hakkım dolmuştu, önceden almıştım. Şimdi rapor bitiminde birliğime mi gitmeliyim yoksa askerlik şubeme, memleketimdeki askerlik şubesinde mi yaparım? Ayrıca, ben 21.07.2022 tarihinde askerdim ve 22 Eylül'e kadar askerlik yaptım. Sonrasında boyun...

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerî Muayene Yapılmıyor

Ağrı Doğubeyazıt Gökay 1. Mknz Tugayı 5. Hudut Alayı 4. Hudut Taburu Karargah Bölüğünde askerlik yapıyor. Bronşiti var, muayene olmadığı zaman ilerliyor. Hastanede yatacak duruma geliyor ve şu an o hale gelmiş, sesi çok kötü geliyor. Ciğerleri ağrıyor, konuşamıyor. Lütfen bu duruma acil el atılsın.

1 Destekçi
3 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerinizi Aç Bırakıyorsunuz?

Nişanlım askerde doğru dürüst asla yemek çıkmıyor. Kuru bir ekmek dahi yok, sürekli aç uyuyor. Nasıl vicdanınız rahat uyuyorsunuz bilmiyorum. Vatanımızı korusun diye gönderiyoruz, aç kalsın diye değil. Umarım bu duruma bir çözüm bulunur da bizim aklımız orada kalmaz.

1 Destekçi
Yağız sonuçtan çok memnun
Yağız Şikayetini Yayından Kaldırdı
Abdullah sonuçtan çok memnun
  • 3 hafta önce
Abdullah Şikayetini Yayından Kaldırdı
4 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Oğlum Kartını Kullanamıyor

Oğlum asker gideli bir hafta oldu İş Bankası kartı bozuk olduğundan dolayı çocuğum hiçbir şey ne alabiliyor ne içebiliyor ne yiyebiliyor yetkili mercilere çıkmışlar yardımcı olmuyorlar. Lütfen yardımcı olun sorun yaşıyoruz. Yurt dışı olduğundan dolayı telefonla kart işlemleri yapamıyor

08 Mayıs

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Paramı Alamıyorum

Askerliğimi dün bitirdim. Benim derdim ilk acemiye giderken, yani 48. Piyade Eğitim Alayı Tokat Merkeze giderken yol paramı aldım, ama Tokattan ustaya geçerken cepten verdiğimiz para yatmadı. Tokat yatırmadı. Bu ne demek oluyor? 750 TL para verdim. Şikayette bulunacağım. İlgili makamlarda.

Elif sonuçtan memnun
  • 1 ay önce
Elif Şikayetini Yayından Kaldırdı
04 Mayıs

Türk Silahlı Kuvvetleri Asker Harçlığı Alamıyorum

3 aydır askerim adıma Ziraat hesabı açılmış fakat asker harçlığım yatmıyor. Sigara içen biriyim, onu bile alacak param yok. Nereye nasıl başvuracağımı da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Geçenlerde sadece acemi param yattı, onun haricinde hiçbir şekilde yatmadı.

30 Nisan

Türk Silahlı Kuvvetleri Vegas 827 Ödeme Yapmıyor

Vegas827 bu siteden girmeyin kazanç sağlayınca ödeme yapmadı. Üstüne siteye giriş hiçbir şekilde yapamıyorum. Kaybım çok oldu. Site ve ilgili hiçbir kimse yok acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ediyorum. Şikayet var a siz daha önce sorunlarım çözdü TSK

28 Nisan

Türk Silahlı Kuvvetleri Mağduriyet Yaşanması

28 Mart'ta kardeşim Samsun'dan Kıbrıs 61 alay 3 tabur 1 bölükte usta birliği için gitti iletişim yok askere yemek yok üst baş yok kardeşim nöbet dönüşü araçtan atılarak koluna dikiş atılması için izin hastane beklerken hakaret ve kahkaha atılarak onuru kırılıyor sürekli her şey parayla satılıyor ben...

Cihan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ali
Ali Şikayetini Yayından Kaldırdı
28 Nisan
Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Türk Silahlı Kuvvetleri bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Türk Silahlı Kuvvetleri henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Türk Silahlı Kuvvetleri bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör