Fenerbahçe Spor Kulübü

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili bir şikayetin mi var?
265 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Sorunu

Bugünkü maça GS maçına "ofsaytımsı şampiyonluğunuz kutlu olsun" pankartıyla çıkmazsanız size yazıklar olsun Fenerbahçe Spor Kulübü. Aslında söylenecek çok söz var fakat şimdilik bu kadarı kafi. Umarım bu söylediklerimi önemli merciler görür.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İstifa Etmeli

Fenerbahçe sk Başkanı Ali Koç'un 5 yıldır süren başarısızlıklarına rağmen hala başkan olmasını kaldıramıyorum. Kendisini istifaya davet ediyorum. Fenerbahçe kimsenin babasının malı değildir. Koltuk sevdasından vazgeçip layığıyla devretmelidir. Fenerbahçe halktır, halkın takımıdır.

• profile
1 Destekçi

Fenerbahçe Spor Kulübü Passo - Maç Bileti Devretme

Bugün ki Fenerbahçe Spor Kulübü - Antalya Spor maçı için arkadaş bana biletini devretti. Arkadaşa devredebildiği mesajı geldi mail gitti. Benim mailime devretme geldi referans numarasıda geldi fakat Passo'da biletim gözükmüyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor maça girmem lazım bugün

Fenerbahçe Spor Kulübü Passo - Maç Bileti Devretme

Fenerbahçe Spor Kulübü Bilet Aktarım Bekliyor

Biletalsat firmasına Antalya maçına bilet aldım, iki tane hala aktarım bekliyorum. Maç günü geldi. Lütfen yardımcı olun ya da para iadesi yapın. Kendime değil başkasına bilet aldım, arada ben kaldım. Yüklenmesini istiyorum. Acil, dünden beri işi gücü bıraktım, bilet peşine düştüm.

2 hafta önce

Fenerbahçe Spor Kulübü Hizmet Alamamak, Sözlere Uyulmaması

Fenerbahçe spor kulübünün anlaşma yaptık diye yazdığı Fenerbahçe - popile iş birliği ile özel günler şimdi birer hikayeye dönüşüyor'a inanmak gibi bir hataya düşüp 23 nisanda önce mert hakan yandaş için ondan geri dönüş olmayınca Arda güler için istediğim hediye video gelmemiş ve bizi çok üzmüştür. ...

Pınar'ın Teşekkür Mesajı
  • 5 gün önce

“Hakan Beye teşekkür ederim.”

Pınar Şikayetini Yayından Kaldırdı
4 hafta önce

Fenerbahçe Spor Kulübü Biletim Hala Gelmedi

Fenerbahçe TB maçına bilet aldım ve halen gelmedi dönüşte yapılmadı. Bilet wiseden aldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Dönüş yaparsanız sevinirim. Telefon numarama:05465***63. İlk defa maça gideceğim ve hala biletim gelmedi dönüşte yapmadılar.

05 Mayıs

Fenerbahçe Spor Kulübü 202304YE1142FS1 Referans Numaralı Bilet

5 Mayıs 2023 Fenerbahçe Spor Kulübü Olympiakos basketball maçı için bilet aldım. Şehir dışından geldiğim için maça 8 saat kala biletim henüz teslim edilmedi. Sitelerinde etkinlik saatine 48 saat kala teslim edileceği belirtilmesine rağmen henüz teslim edilmedi. Bu durum beni oldukça mağdur etti.

05 Mayıs

Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftar Kart Her Ay 60 TL Mi Yiyor

2022 yılı aralık ayında Fenerbahçe Spor Kulübü taraftar kartına abone oldum ve bir ay sonra aboneliğimi iptal ettim. Aboneliğimi iptal ettikten sonraki ay tekrar kartımdan para çekildiğini fark ettim ve tekrar abonelik iptal işlemlerini yaptım. Aboneliğiniz bulunmamaktır mesajı ile karşılaştım ve ab...

30 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Token: Tiyatro Sahnesi Gibi Oyun...

Fenerbahçe token için yazıyorum. Fenerbahçe Sivas'a gol atınca bile yükselen token fiyatı nedense maçın bitiş düdüğüyle kilitlenen bir Paribu. Çıkmış olduğu maçı kazanan bir takımın tokeninin yükselmesi gerekirken dondurulan ve (33.40da donmuştu) maçtan sonra fiyatı düşüşe geçti. Dünyanın hiçbir to...

23 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü Bilet Transfer Gerçekleşemiyor

202304CM9188AV5 bu referans numarayla 3tane bilet aldık yarin Fenerbahçe Spor Kulübü istanbulspor maçına. Henüz bir dönüş yapılmadı olmayacaksa iade istiyorum az para vermedim. Saatlerce bekliyoruz ne yapacağız bilmiyoruz? Bir an önce iletişime geçilmesini bekliyorum.

19 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü Bilet Kısıtlanma Sorunu

Başakşehir Fenerbahçe Spor Kulübü maçına bilet almak istiyorum. Fenerbahçeliyim tribün dolu olduğu için farklı yerlerden almaya çalışıyorum fakat ev sahibi kuralına göre neticesinde sahip olduğunuz logolu kartınızdan bu kategoride bilet almak kısıtlıyor diyor. Lütfen hızlıca yardım edebilir misiniz?

18 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü Kural İhlali Yapan

Galatasaray Alanya maçında yabancı kural ihlali yapıldı. Galatasaray takımı dokuz yabancı oyuncu ile sahaya çıktı. Bu durumda maçta hükmen yenik sayılmaları gerekiyor. Konu ilgili makamlara intikal ettirilmeli ve takip edilmelidir. İlgilenirseniz sevinirim. İsmim Barış Tosundur.

Murat'ın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Murat Şikayetini Yayından Kaldırdı
06 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü E Bilet Yollanmadı

Fenerbahçe Spor Kulübü kayserispor için biletalsat'tan 2 adet bilet aldık ve hala maç giriş biletlerimizi bekliyoruz. Lütfen yardımcı olur musunuz rezervasyon no. 202304ge6367zs3 maç başlayacak ve daha stad önünde sizi bekliyoruz, yardımcı olursanız seviniriz.

01 Nisan

Fenerbahçe Spor Kulübü Biletlerini Önceden Satıyor!

Bunca yıl Fenerbahçe'ye gönülden bağlılığımız hiçbir zaman sorgulanamaz. Fakat artık yaşadığımız bilet olayları canımıza tak etti. Passo saçmalığını zaten, şikayet ederek gerekenleri yazdım. Bizim koskoca FB kulübümüz bile bilet işinde kendi tanıdıklarına ve bazı gruplara genel satışta olan biletler...

31 Mart

Fenerbahçe Spor Kulübü Engelli Bilet Formu

Bugün Fenerbahçe Beşiktaş maçı için engelli başvuru formunu saat 9.30 dan 10da form yayınlanacağı için gözümü bir an ayırmadım saat 10 da hiç yayımlanmadı aradığımda 1 dakika da doldu diyorlar fakat benim gözlerim kör o zaman gözümü hiç ayırmadım başında bekledim en azından formu görmem gerekirdi ko...

Can
30 Nisan
Can Şikayetini Yayından Kaldırdı
06 Nisan
Serdar Şikayetini Yayından Kaldırdı
02 Nisan
Ahmet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Fenerbahçe Spor Kulübü bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Fenerbahçe Spor Kulübü henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Fenerbahçe Spor Kulübü bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Fenerbahçe Spor Kulübü telefon numarası nedir?
Fenerbahçe Spor Kulübü merkez yönetim binası telefonu: 0216 542 1907
Aidatımı internetten ödeyebilir miyim?
Evet, kulübün web sitesinde kongre üyeliğinin, temsilci üyeliğinin, çocuk gençlik aidatının ve aidatların ödemesi online bir şekilde yapılabilir.
Fenerbahçe taraftar kartı için yaş sınırı var mı?
Hayır, başvurularda herhangi bir yaş sınırı yoktur.
Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili farklı sorularım var.
Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı paylaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Fenerbahçe Spor Kulübü Hakkında

Fenerbahçe Spor Kulübü 1907 yılında kurulan, Türkiye’nin en önemli ve prestijli spor kulüplerinden biridir. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, masa tenisi, yelken, yüzme gibi branşlarda faaliyet gösteren kulüp; üniversitesi, koleji, televizyon kanalı, radyosu, müzesi ve konuk eviyle Türkiye’deki çok yönlü kulüplerden biri. İstanbul’da, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu sayesinde Kadıköy semtiyle özdeşleşen Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerium mağazalarıyla da taraftarlarıyla buluşmakta. Kulüp, sağlıktan kadın haklarına, destek kolilerinden eğitime kadar birçok alanda da faaliyet yürütmekte. Yaptığı tüm işler vesilesiyle Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, markanın web sitesini ziyaret edebilir, taraftar yorumlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Faaliyet Alanları

Fenerbahçe Spor Kulübü, farklı pek çok branşta sportif faaliyetler sürdürmekte ve önemli başarılar elde etmektedir. Futbol branşı bunlar arasında başı çeken alanlardan biridir. Fenerbahçe futbol takımı; geçmişten bugüne büyük zaferler, kupalar elde etmiştir. Ses getiren yerli ve yabancı transferleriyle de bilinen takım, onlarca şampiyonluk kazanmıştır. Kulüp, basketbol branşında ise kadın ve erkek takımlarıyla mücadele eder. Bu alanda da oldukça önemli müsabakalardan geçen, başarılar elde eden kulüp üstünlüğünü farklı pek çok branşta da gösterir. Voleybol, atletizm, boks, masa tenisi, kürek, yüzme bu branşlardan bazılarıdır. Kulübün, kendi ürünlerini taraftarlarıyla buluşturduğu anonim şirket ise Fenerium adıyla bilinir. Fenerium’da kadın, erkek ve çocuklara özgü pek çok Fenerbahçe giyim ürünü sunulur. Maç malzemelerinden aksesuarlara, ev tekstilinden branşlara özgü ürünlere kadar Fenerium geniş bir yelpazeye sahiptir. Spor okulları, çocuk ve gençlik kulübüyle, Fenercell ve dernekleriyle de Fenerbahçe Spor Kulübü, alanının en kapsamlı ve profesyonel kulüplerinden biridir. Üyelik sistemine de sahip olan kulüp; aidatların online bir şekilde ödenebilmesini de sağlar. Kongre üyeliğinin, temsilci üyeliğinin, çocuk gençlik aidatının ve aidatların ödemesi online bir şekilde yapılabilir.

Fenerbahçe Spor Kulübü İletişim

Fenerbahçe Spor Kulübü telefon numaraları, departmanlara göre farklılık gösterir. Merkez yönetim binasına 0216 542 1907 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Halkla ilişkiler bölümüyle irtibat kurmak isterseniz [email protected] e-mail adresine yazmanız yeterli. Fenerbahçe iletişim kanalları noktasında daha kapsamlı bilgi için, kulübün web sitesindeki iletişim bölümüne gidebilirsiniz. Dilerseniz Fenerbahçe şikayet ve yorum sayfamızı da inceleyebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek pek çok konuda sayfamızda reel taraftar yorumları yapılır. Böylece sorularınıza da kolayca yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca Fenerium şikayet ve yorumlarınızı da burada paylaşabilir, kulübün tüm faaliyet alanlarına yönelik geri bildirimlerinizi sayfamızda aktarabilirsiniz. Yapılan yorumları hem sayfa ziyaretçilerimizin hem de kulübün gördüğünü bilmenizde yarar var.