Vodafone Onayım Alınmadan İşlem Yapıldı

Barış
24 Nisan 2023 14:16

+90 (542*********54 numaralı numaradan 24 Nisan günü saat 11.52'de bir hanımefendi tarafından arandım. 0531*******81 numaralı hattımın tarifesinin son bulduğunu ve bahsettiği bir tarife geçmem gerektiğini söyledi. Israrla anlamadığımı neden hemen geçmem gerektiğini söylesem de net cevap alamayıp ısrarla bilgilerimi öğrenmeye çalıştı. Bende daha fazla devam etmesin diye teşekkür edip cevap beklemeden dahi kapattım. Fakat kapatır kapatmaz ağzımdan onayım alınmadığı halde beni yeni tarifeye geçirmiş ve adıma farklı işlemler gerçekleştirmiş. Bu kişi hakkında şikayetçi olduğum gibi işlemlerin geri alınmasını talep ediyorum.

Gelen SMS'ler aşağıda yer alıyor, resminde ekledim.

Her şey Dahil Pasaport Paketi iptali için talebiniz alınmıştır. B003

internet Asim Paketi iptali için talebiniz alınmıştır. B003

Her şey Dahil Pasaport dünya Paketi iptali için talebiniz alınmıştır. B003

24 Nisan 2023 16:35 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Nisan 2023 11:09

Rüya
Rüya
Şikayeti Çözüldü

17.01.2024 saat 13:57 de hiçbir talepte bulunmadığım halde 'Talebiniz alınmıştır, işleminiz gerçekleştiğinde SMS ile bilgilendirileceksiniz. B003' seklinde Vodafone dan bir mesaj aldım. Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Paketim 115liralk kampanyalı bir paket sadece yurt dışı internet kullanımı vb. Taleplerim yoktur

Vodafone İzinsiz Her Şey Dahil Pasaport Servisi Ücretinin İadesi Talebi

Mursel
09 Şubat 22:34
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Pasaport Paketi Ücretinin İadesi

Kezban