Vodafone Net Vodafone Hücresel Veri Sorunu

Alkım
26 Temmuz 2024 14:14

Vodafone hattımda 2024 yılının başlarından beri 4.5G hücresel servisimden internet kullanırken sorunlar yaşıyorum. Fiziksel SIM kart kullanıyorum. Videolar, mesajlar karşıya iletilmiyor veya bana düşmüyor, bildirimleri düştüğü halde uygulamaya girdiğimde düşmemesi gibi durumlara denk geliyorum sık sık. Uygulamalar internet bağlantısı hatası veriyor/açılmıyor. Sayfalarım yenilenmiyor, görsellerin kaliteleri düşük görünüyor, videolar düşük çözünürlükte oynuyor veya donma meydana geliyor. Bu durum genelde günün çoğu iş yerindeyken oluyor. İş yerim Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin ortasında ve çekim gücü en az 2-3 diş oluyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, bölgede çekim sorunu olmadığını söylediler. DL/UL hızlarını kontrol ettiler, gayet başarılı çıktı değerler.

Bana önerilen çözümler şunlardı: Hücresel ayarlarından Vodafone internet profili bilgilerini girdim. Cihazımı yeniden başlattım. SIM kartım çok uzun zamandır değişmediği için bunu değiştirmemi önerdiler, Mayıs ayında bunu da yaptım ancak sorun değişmedi.

Önerilen ve uygulayamadığım tek adım SIM kartımı başka bir cihazda denemek oldu ancak telefonu çok uzun zamandır kullanıyorum ve son birkaç aydır bu sorunla karşı karşıyayım.

Cihaz: iPhone 14 Pro, fiziksel SIM

26 Temmuz 2024 15:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Temmuz 2024 14:45
03 Ağustos 2024 20:40

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

03 Ağustos 2024 20:40

11 Mayıs 2024 18:25

10 Şubat 2024 20:30
Vodafone Geçmeyin Pişman Olursunuz
Emre sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 18:26

22 Kasım 2023 00:02