Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Sorunumuzu Çözmüyor. Pişmanız!

20 Eylül 2024 21:26
20 Eylül 2024 21:05

Süngerler sorunun olduğu için servis istedik servis geldi ürünleri zar zor götürdüler 40-45 gün Vivense serviste kaldı ve sorunumuz çözülmedi 45 gün sonra halloldu diye geldi durum ortada ayaklar ilk oturuşta kırıldı bildiğiniz misafir oturdu ve ayak yerinden çıktı düştü acilen sorunumuzun çözülmesini ayakların değiştirilmesini istiyorum tüm mobilyanın ayakları bizim satır aldığımız modelle alakası yok ve kalitesiz Demir bağlantısı yok

21 Eylül 2024 19:46 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba , Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

03 Ekim 2024 14:28

Halen arayan soran yok. Mağduruz. Koltuk takımını kullanamıyoruz.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Koltukta Mekanizma Kırıldı Ve Kumaş Deforme Oldu İlgisizlik Mağdur Etti

22 Aralık 2025 17:06
yeni-aldigim-koltukta-mekanizma-kirildi-ve-kumas-deforme-oldu-ilgisizlik-magdur-etti-5.jpg
yeni-aldigim-koltukta-mekanizma-kirildi-ve-kumas-deforme-oldu-ilgisizlik-magdur-etti-4.jpg
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
06 Ocak 12:56