Vivense Lora Yatak Odası Kalitesizliği!

14 Kasım 2024 12:01959
1 Destek
Ebru
13 Kasım 2024 16:36

Çıtalar düşüyor 6 ayda beni oyalıyorlar

15 Kasım 2024 10:14 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

18 Kasım 2024 12:15

Merhaba , Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Yanlış Ürün Teslimatı Sonrası Eksik Ve Kullanılamaz Yatak Odası Takımı Mağduriyeti

8 Eylül 2025 00:43522

07.07.2025 tarihinde Yalova Vivense mağazasından kredi kartı ile 66.998 TL ödeyerek Lora Yatak Odası Takımı satın aldım....

Teslimat Gecikmesi Ve Eksik/Kırık Parçalar Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

1 Eylül 2025 13:09551

Vivense’den 1 Temmuz tarihinde 44d407378197 numaralı sipariş ile Lora yatak odası takımı aldım. Ürünün teslimatının 4-11...

Tümünü Gör
Vivense'den Yatak Odası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Vivense'den YatakOdası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Zeynep
Vivense Yatak Odası Şikayeti

Vivense YatakOdası Şikayeti

Aysun
Vivense Yatak Odası Makyaj Masasının Çekmecesi Düştü!

Vivense YatakOdası Makyaj Masasının Çekmecesi Düştü!

Sevgi
Vivense Pişmanlıktır!

VivensePişmanlıktır!

Zafer
Vivense Yatak Odamın Mobilyaları Dağıldı, Muhatap Bulamıyorum!

Vivense YatakOdamın Mobilyaları Dağıldı, Muhatap Bulamıyorum!

Derya
Vivense Hatalı Parça Ve Komik Kargo Talebi