Vivense Frid Modüler Köşe Takımı

Işıl
24 Mayıs 2024 15:12

06/08/2023 tarihinde Lüleburgaz Vivense'den aldığım Frid modüler köşe koltuk takımında çökme var ve koltukta su lekesinin bile izi kalıyor ve hiçbir şekilde çıkmıyor. Yetkililere ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. İnternet sitesinden destek alamıyorum.

27 Mayıs 2024 15:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

29 Mayıs 2024 09:06

31 Mayıs 2024 08:59

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Cihat
27 Ocak 2025 12:26
Vivense Koltuk Takımında Paslanma Ve Çökme Sorunu
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
02 Nisan 2024 15:18

Erdoğan
25 Ağustos 2023 19:45
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Koltuk Deformasyonu Koltuk Kullanılamıyor

İlknur