Ünsal sonuçtan memnun

Vestel Fabrika Çıkışı Kalite Kontrol Sıfır (Bilinçli Satılmamıştır)

12 Mayıs 2024 19:52
Ünsal'ın Teşekkür Mesajı
“Satış sonrası hizmet güzeldi. Teşekkürler Vestel. Fabrika çıkış kalite kontrol arttırılmalı”

Vestel marka ankastre ocak, ankastre fırın ve bulaşık makinesi aldım. Daha önce çamaşır makinesi buzdolabını da almıştım. Aldığım ocak kurumsal satış mağazasından sipariş verildi ve direk fabrikadan geldi sanırım. Kurulumlar 11.05.2024 tarihinde yapıldı. Bugün ankastre ocağın bir köşesi dikkatimi çekti. Diğer 3 köşede kumla işlemi var ve simetrik olduğu halde artık bizimle değilsin denilen diğer köşe ise zımparalanmış ve diğer 3 köşe gibi simetrik değil videosunuda ekledim. Yerli malı diye alıyoruz milli sanayimiz diyoruz fabrikadan nasıl böyle bir ürünü satışa sunuyorsunuz. Daha önce de yerli malı diye Vestel Venüs marka telefonunuzu aldım. 1 sene sonra ekran kenarları ışık hüzmesi verdi arızaya gitti kullanıcı hatası diye geri gönderdiniz. Tüketici Hakem Heyeti'ne gitti kazandım ücret iadesi çıktı verdiniz. Sizin insanların size olan güvenini tüketmek gibi bir gayeniz mi var?

13 Mayıs 2024 15:03 (Şikayetten 19 saat sonra)
14 Mayıs 2024 18:41

Vallahi servis kaydı bıraktık işte gelecek yetkili servisiniz bakacağız sonuca. Sonuç ne olursa olsun değişim olsa bile. Bu ayıplı ürünü nasıl satarsiniz. He tabii ki ürün heba olmasın satılsın ama gider bunu hatasız ürün gibi müşterinize ambalajlayıp satamazsınız. Bunun üretim kodu bellidir. Üretim hattı bellidir. Kimse sorumlusu gerekli uyarı yaptırım yapılmalı. Çünkü Vestel adına bir lekedir. Benim kafamda oluşan su an için defolu urunu ambalajlayın müşteri fark etmez satarız kafası yasayan çalışanlarınızın olduğu. Bundan sonra Vestel alırsam inciğine kadar incelerim.

03 Temmuz 2024 19:44

Aylar sonra gelen ocağım sonunda takıldı. Servis acele etti takti. Sonra ben başka şeyle ilgilenirken gittiklerini gördüm. Giderlerken yakayım dedim ocağı bir bastım düğmelere gaz var çakmak cakmiyor. Dedim çakmıyor ocak adamlar kapıda bir baktım fişi takmamışlar ocağı da kontrol etmemişler. Sonra ocakları kontrol ettim wok gözü yanmıyor parçaları bir kaldırdım çakmaklık kirik yine hüsran. Saatlerce sevisi evde beklemek mi yoksa salondaki kopuk paracalarimi çektiğim stresemi yanayım. Vestel ne olacak böyle. Fabrikada üretimde kontrol yok servise kurulumda kontrol yok, kurumsallık yerlerde

04 Kasım 2024 10:31

28 Temmuz 14:50

Ürün yenisi ile değiştirildi teşekkürler Vestel. Biraz geç oldu :) cevabım

Arif sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 18:02
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Ocak Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri

Melike
27 Şubat 10:23
Vestel Ankastre Ocak Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
09 Ocak 16:53
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 01:04
Vestel Ankastre Ocak Fırın Kurulum Ve Kusurlu Ürün