Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ın EFT İptali Ve Limit Sorunu Mağduriyeti

03 Aralık 2024 07:18

02.12.2024 günü e... Tapu Müdürlüğünde satıcı ile beraber devir işlemi için buluştuk. Bir önceki hafta ödeme için gerekli olan limiti ve paramı ayarladım. Kısacası alis için sorumluluğunda olabilecek tüm işlemleri yerine getirdim. Ancak satış günü VakıfBank, satıcıya göndermiş olduğum EFT talimatlarını tarafım aranmadan ve işlem teyit edilmeden doğrudan iptal etmiştir. Ardından tüm. Hesaplarıma. Bloke koyularak beni herhangi bir VakıfBank şubesine imza atarak isleme devam edebileceğim. Yönünde icbar etmiştir. Yine devamında EFT talimatım iptal edilip. Para. Hesabıma geri gelmesine rağmen bu sefer de sanki EFT yapılmış gibi limitlerimi kullanılmış algılayıp ödeme için gerekli. Limiti düşürdüler. Günün sonunda satış gerçekleşti ancak satıcıya karşı yaşadığım mahcubiyet, onlara yaşatmış olduğum stres ve yaşanılan mağduriyeti omur boyu unutamam. Dolayısıyla bu şikayetten omur boyu vazgeçmeyeceğim.

03 Aralık 2024 07:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Gökhan
Gökhan

Aynı sorun benimde başıma geldi kendi paramızla bizi rezil eden bir banka VakıfBank ve bu durumun çözümünün olmadığını söylediler şaka gibi ertesi günü bankaya gidip tüm paramı çektim hesaplarımı da kapattım daha önünden geçmem VakıfBank'ın :) ) )

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 22:20

18 Mayıs 2024 11:57

Satılan Daireye Ait DASK Poliçesinin İptal Edilmemesi Ve Hesaptan Haksız Kesinti

13 Ekim 2025 13:19
satilan-daireye-ait-dask-policesinin-iptal-edilmemesi-ve-hesaptan-haksiz-kesinti-3.jpg
VakıfBank Kategorileri