Paycell

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Paycell ile ilgili bir şikayetin mi var?
21.192 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 saat önce

Paycell Mail Güncelleme.. .

Paycell hesabıma giriş yapamıyorum. Yıllar önce açtığım hesabımı mail hatırlamıyorum. Mail adresine kod gidiyor. Mail güncel olmadığı için mail güncellemek istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Lütfen mail adresimi nasıl değiştireceğim bilgi verirseniz sevinirim.

6 saat önce

Paycell Paramın İadesi Hakkında

Paycell den hesabımda olmayan bir ödeme çekildi benden şifre istenildi. 2defada Paycell'den para çekilmiş bir an önce konuyla alakalı olarak hakkımı istiyorum tekrardan tarafıma ödemenin talebi ile ilgili olarak hakkımı istiyorum gereğini yapılmasını istiyorum

8 saat önce

Paycell Geri Ödeme Yapsın

Benim iznim olmadan Paycell üzerinden alışveriş yapılmış ben 8 senedir faturalı hat kullanıyorum ve aşım bile yapmazken 140 TL'lik faturam bana ödemeye zor gelirken 1522 TL'yi ben nasıl ödeyeyim almadığım bir şeyim ödemesini nasıl yapayım geri ödeme yapılsın

Paycell Geri Ödeme Yapsın

Paycell Kartım İle Alışveriş Yapamıyorum

Paycell kartıma bir miktar para yükledim. Ama Google Play'de oyun satın almak için kullanamıyorum. Bakiyeniz yetersiz diye bir SMS geliyor. Paycell uygulamasından internet alışverişi seçeneği açık durumda ama bir türlü alışveriş yapamıyorum. Yardım lütfen

Paycell Hazır Limit Kullanamıyorum

Paycell hesabımda ki hazır limitimi Paycell kartlarıma aktaramıyorum. Mobil ödeme işleminiz gerçekleştirilmemiştir uyarısı veriyor. Transfer ücreti dahil hazır limitimi geçmeyecek miktarlar hepsi. Bunun dışında kayıtlı kartlarımdan herhangi birinden başka bir karta para aktarmak istediğimde de trans...

Paycell Hazır Limitimi Kullanamıyorum

Paycell hazır limitimi kullanamıyorum. Kullanmaya çalıştığımda mobil ödeme ile işleminizi gerçekleştiremiyoruz diğer ödeme yöntemleri ile devam edebilirsiniz diye hata alıyorum 28.05.2023 tarihinde Gmail hesabımdan e posta gönderdim hatayı ekran görüntüsü alıp hala bir dönüş sağlanmadı. Aradığımda i...

14 saat önce

Paycell Puan GB Hediye

Paycell puanlarını hediye dünyasında GB olarak alamıyorum. 8500 puanım var. Yeni aya girmeme rağmen 1 GB-2 GB hediye yüklenmiyor. Ayrıca bakiyem artı da olmasına rağmen, faturama yansıyor oyun vb. harcamalarım. Sorunun çözümünü talep ediyorum. Teşekkür.

14 saat önce

Paycell Para Yatırdım Ama Para Yatırılmamış.

Bugün sabah saat 05:00 civarında 125TL yatırdım. Sonra telefondan Paycell uygulamasına baktığımda para yatırılmamıştı. Ama nakit bara çekim ücreti 0,25 kuruştan 2 tane vardı ama param yatırılmadı. Kaç ker çağrı merkezini aradım ama kimse sorunu çözemedi. Lütfen yardım edin paramı geri istiyorum.

Paycell Param Kartıma İade Edilmedi

1 hafta önce Paycell kartımla 90 TL'lik alışveriş yaptım. Birkaç gün sonra siparişi iptal ettim ve sitede iade edildi olarak göründü. Ancak işlem geçmişimde pesin iade gözükse de Paycell kartıma bakiye iadesi yapılmadı. Bana yardım eder misiniz lütfen

17 saat önce

Paycell Para Transferi Ve Banka Hesabı!

Ziraat kartımdan Paycell kartıma para transferi yaptım ama açıklamaya telefon numaramı yazmayı unuttum. Param gelmedi ama Ziraat bakiyemden eksildi. Sorunun düzeltilmesini istiyorum ya da paramın geri gönderilmesini. Transfer IBAN'ım doğru, her şey doğru yazdım ama yine de gelmedi. Şikayetçiyim!

17 saat önce

Paycell Teknik Ekibinin Müthiş Beceriksizliği Turkcell'in Ayıbıdır.

18 saat önce

Paycell Bilgim Dışında Üyelik Ve Mobil Hattıma Ücret Yansıtılması

119.99TL çekim yapılmış ve bilgim dışında oluşan bir durum bana Herhangi bir ücretten bahsedilmemişti üyeliğimi iptal etmeye çalışıyorum. Üyeliğimin ve bütün ilişiğimin kesilip hattıma yansıtılan ücretin geri iadesini talep ediyorum. Kısa süre de ücret iadesi istiyorum

18 saat önce

Paycell Telefon Numaramdan Yanıltılma İddiası

Telefon numaramdan yanıltıcı birisi alışveriş yaptı ve hesabıma para aktardı. Paycell kart ile yapılan bütün işlemlerin hepsini iade istiyorum. Kişi benim faturama yansıttı ve bunlardan dolayı hoşnut değilim. Bütün parayı iade yaptırmak istiyorum. Ayrıca Paycell uygulaması limitimi kim ne zaman bel...

Paycell Telefon Numaramdan Yanıltılma İddiası
20 saat önce

Paycell Boş Para Çekiliyor

Benden sebepsiz günde para çekiliyor, iptal etmek istiyorum. Artık bir şey zaman açılmış, ne için para kesiyor anlamıyorum. İptal ediyorum. Siliyorum, aynısı böyle bir şey olmaz. Günde 40-50 TL kesiliyor. Şimdi iptal etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Paycell Hesabımın Silinmesini Ve Tamamen Kapatılmasını Talep Ediyorum

Paycell'de kayıtlı telefon numaramı başka operatöre taşıdıktan sonra Paycell'de kayıtlı tüm kartlarım kullanılamaz duruma geldi. Ve kartlarım kısmında da görünmüyor. Yeni kart eklemeye çalıştığımda ise hata alıyorum, kart eklememe izin verilmiyor. Bu nedenle Paycell'i artık kullanamayacağımdan ve ku...

Paycell Kimlik Doğrulama Hatası

Paycell Kimlik Doğrulama hakkında sorun yaşıyorum. Bayiye gidip doğrulamayı yaptım ama şu an için hala aynı hatayı alıyorum herhangi bir karttan Paycell'e para atamıyorum. Daha önce böyle hata almıyordum lütfen en kısa sürede yardımcı olabilir misiniz.

Paycell Kimlik Tespiti Yaptırdım Ama Hazır Bakiye Çekemiyorum

Kimlik doğrulama yaptım red diyor 48 saat içinde açılacak dediler. Müşteri hizmetlerini aradım reddedilmiş yazıyor iptalde edemiyorum. Hazır bakiye orada duruyor ve faturama yansıdı ama çekemiyorum önceden banka kartımla bakiye atıp doğrulama yaptım ama halen düzelmedi. Bakiyemi çekemiyorum

21 saat önce

Paycell Hesabına Göndermiş Olduğum Para Hesaba Yüklenmedi!

Sayın yetkili; ekteki dekonttan da anlaşılacağı üzere tr04 0014 30** 00********** 36 numaralı IBAN hesabımdan eşim e**** b**** k**** adına kayıtlı olan ve kullanmakta olduğu 530****566 telefon numaralı Paycell hesabına 02.06.2023'de 155,10 Türk lirası gönderdim. Aradan günler geçmesine ve 04.06.202...

• profile
1 Destekçi
21 saat önce

Paycell Yüz Yüze Kimlik Tespiti Sorunu Ve Yaşatmış Olduğu Mağduriyet!

Sayın Yetkili; adıma kayıtlı olan ve kullanmakta olduğum 5306****66 numaralı Turkcell mobil hattım için 03.06.2023 tarihinde Ankara İli Etimesgut İlçesi Optimum AVM'de bulunan Teleses Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek Paycell Yüz Yüze Kimlik Tespiti işlemini gerçekleştirdim. 04.06.2023 tarihinde ...

• profile
1 Destekçi
23 saat önce

Paycell Karttan Para Çekiyor

Paycell TR ile hiçbir alakam yok düzenli olarak kartımda. Çekim yapılıyor her ay bu ay 433 ₺ geçen ay 230₺ çekim yapılmış bu nasıl bir saçmalık tır ya. Konu hakkında acil destek rica ediyorum. Yasal yollara en kısa zamanda başvuracağım. Haberim olmasan resmen param gidiyor.

Marka Profili

Paycell, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Paycell, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Paycell müşteri hizmetleri numarası nedir?
Paycell müşteri hizmetleri numarası 0850 622 60 60’tır. Diğer Paycell iletişim kanalları, yorum ve şikayetleri için ise buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.
Paycell nedir?
Paycell internet üzerinden alışveriş ödemelerinizi tek tıkla kolayca yapabilmenize olanak sağlayan online ödeme platformudur.
Paycell Kart nedir?
Paycell Kart, operatör ve banka bağımsız, başvuru ve değerlendirme süreci olmayan, herkesin sahip olabileceği ön ödemeli alışveriş kartıdır.
Paycell nasıl kullanılır?
Paycell’i, Paycell logosunu gördüğünüz anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde bir ödeme aracı olarak kullanabilirsiniz.
Paycell nerede geçerli?

Paycell Hakkında

Paycell; kısaca bir online ödeme platformudur. İnternet üzerinden alışveriş ödemelerinizi tek tıkla kolayca yapabilmenize olanak sağlayan Paycell, Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından kurulmuştur. Paycell, kredi kartlarınızı güvenli bir şekilde saklar ve talimatınız üzerine anlaşmalı iş yerlerinde kart verilerinizi paylaşmadan kolayca alışveriş yapabilmenize olanak sağlar. Ayrıca eğer Turkcell müşterisiyseniz, Paycell’i Turkcell müşterileri anlaşmalı noktalarında herhangi bir ödeme aracı eklemeden Turkcell fatura ve/veya TL bakiyeleri ödemesi için de kullanabilirsiniz. Yeni nesil dijital ödeme aracı olan Paycell’i, hassas verilerinizi hiçbir firma ile paylaşmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. Paycell logosunun bulunduğu iş yerleri, Paycell ile anlaşmalı iş yerleridir. Bu logonun bulunduğu iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde Paycell’i kullanabilirsiniz. Paycell’i kullanabileceğiniz anlaşmalı iş yerlerinden bazıları; Shell Akaryakıt İstasyonları, Joy Game, Fulltrip, iTaksi, Zubizu mobil uygulaması, turkcell.com.tr ve 532 çağrı merkezidir. Paycell ödeme platformu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz sayfamızda yer alan Paycell kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Paycell İle İlgili Merak Edilenler

Eğer siz de sık sık internetten alışveriş yapıyorsanız Paycell ödeme platformunu kullanarak kolaylık elde edebilir ve zaman kazanabilirsiniz. Paycell’i, Paycell logosu gördüğünüz tüm anlaşmalı iş yerlerinde bir ödeme aracı olarak kullanabilirsiniz. Tüm müşterilere açık uçtan uca bir ödeme platformu olan Paycell’e Visa, Mastercard ve Amex tüm kartlarınızı kayıt edebilirsiniz. Üstelik herhangi bir banka bağımlılığı da yoktur. Dilediğiniz bankanın kartını Paycell’e tanımlayabilirsiniz. Ayrıca Paycell bir Turkcell platformu olmasına rağmen operatör de bağımlı değildir. Anlaşmalı iş yerlerine göre Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom müşterileri Paycell’i kullanabilirler. Paycell’in Turkcell müşterilerine sunduğu avantaj ise; Turkcell müşterilerinin Paycell’i fatura ve TL bakiyelerini alışveriş tutarına yansıtarak kullanabilme imkanlarının olmasıdır. 2000’li yılların başında kurulan Paycell, kurulduğu ilk yıllardan beri güvenli hizmet anlayışı ve geniş anlaşmalı iş yeri ağı ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Paycell kart verilerinizi PCI-DSS güvenlik sertifikalı bir altyapı ile sakladığı için, kart verilerinizin güvenli bir ortamda saklandığından emin olabilirsiniz. Ayrıca Paycell için herhangi bir şifre zorunluluğu bulunmaktadır ancak arzu ederseniz şifre belirleyebilir ve alışveriş ödemelerinde bu şifreyi kullanabilirsiniz.

Paycell İletişim Kanalları Nelerdir?

Dijital ödeme platformu Paycell ile siz de ödemelerinizde zaman kazanabilirsiniz. Paycell hizmetleri, Paycell kart ve işlemlerle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz Paycell iletişim kanallarını kullanarak firmayla irtibata geçebilirsiniz. Paycell iletişim kanalları arasında; Paycell müşteri hizmetlerini arama ve [email protected] destek e-posta adresine mail gönderme seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca her türlü Paycell şikayet ve yorumlarınızı sayfamızda yayımlayabilirsiniz. Sayfamızda paylaşacağınız yorum ve şikayetler hem firma hem de diğer tüketiciler tarafından görülebilecektir.