Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Hatalı Veri Kullanımı ve İnternet Tüketimi Sorunu

26 Eylül 2024 17:00

2 aydır Turkcell kullanıcısıyım. Faturalı olarak 12 aylığına geçiş sağladım. Geçtiğim operatördeki 12 aylık ortalama kullanımlarımı baz alarak biraz daha fazla internetli bir pakete geçtim Turkcell'de fakat fatura yenilenme tarihimden henüz 15 gün geçmesine rağmen ve daha 15 gün olmasına rağmen 40gb internetimin tamamı bitti! Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde Twitter, Facebook kullanımları olduğunu özellikle Facebook için çok internet gittiğini söyledi. Benim 10yıldır telefonumda Facebook uygulaması yok bir hesabım dahi yok. Herhangi Facebook bağlantısına dahi tıklamam! Koskoca Turkcell de data açığı mı var? Kullanmadığımız interneti kullandık gibi gösterip internetimizi mi bitiriyor? Olacak şey değil 15 günde tüm internetin bitmesi daha 15 günüm var ne yapacağım şu durumda? Sonraki aylarda bu şekilde oi olacak? Derhal incelenmesini kullanmadığım interneti kullanıldı gösterdiklerini iade etmenizi talep ediyorum! Aksi durumda anlaşmamı sonlandıracağım!

26 Eylül 2024 17:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Eylül 2024 10:53
27 Eylül 2024 11:15

Bomboş bir cevap vermişsiniz! Facebook a hiçbir şekilde girişim yok! Nasıl kullanımda görünür?! İnceleyin!

Necati
Necati

Aynı sorun bende de var detaylara girin gece siz uyurken hücresel veriniz kapalıyken uçup gitmiştir 2 de 5 te aradığınızda da dedikleri tek şey sizin kullanımı biz göremiyoruz dün aynı sorunu dün gece. Yaşadım bir saattir tek dedikleri şey ekranda gördüğüm şeyler

Gece Yarısı Açıklanamayan İnternet Tüketimi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

22 Eylül 2025 07:39

İlknur
04 Kasım 2025 21:27
Haksız İnternet Kullanımı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
haksiz-internet-kullanimi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-2.jpg
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 13:57

Turkcell Kategorileri