Turkcell Yeni Geçtiğim Hattım Açılmıyor

Turkcell Yeni Geçtiğim Hattım Açılmıyor
25 Kasım 2023 01:14

Turkcell e online numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Hattım kargo aracılığıyla tarafıma ulaştı. Sim aktivasyonunu yaparak gerekli işlemleri yaptım. Başvurum onaylandı. Ancak yaklaşık 1 hafta olmasına rağmen hala hattım açılmadı. Hat ne zaman açılacak aktif olması neden bu kadar uzadı? Servis yok diyor telefona taktığım zaman. Görselde eklediğim şekilde gelen mesajın ardından girip onaylarımı yaptım ve şu an e devlette başvuru onaylandı diyor.

25 Kasım 2023 05:30 (Şikayetten 4 saat sonra)

06 Aralık 2023 10:49

Merhaba Emine Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Tlg

Türk Telekom dan hattımı Turkcell'e taşıdım 2 gün sonra kargo ile hat tarafıma ulaştı hattı telefonuma taktım hat aktivasyonumu yaptım eski hattım kapanmadığı için işlem yapmadı. Bir haftayı geçti hala diğer hat kapanmadı, Turkcell hattım açılmadı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mağduriyet yaşıyorum

Ugur sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 11:47
"Konu profesyonel bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim, Umarım profesyonelim diye geçinen firmalara örnek olur."
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Olmayan Turkcell Hat

Burhan