Turkcell Yeni Geçtiğim Hattım Açılmıyor

Turkcell Yeni Geçtiğim Hattım Açılmıyor
25 Kasım 2023 01:146.081

Turkcell e online numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Hattım kargo aracılığıyla tarafıma ulaştı. Sim aktivasyonunu yaparak gerekli işlemleri yaptım. Başvurum onaylandı. Ancak yaklaşık 1 hafta olmasına rağmen hala hattım açılmadı. Hat ne zaman açılacak aktif olması neden bu kadar uzadı? Servis yok diyor telefona taktığım zaman. Görselde eklediğim şekilde gelen mesajın ardından girip onaylarımı yaptım ve şu an e devlette başvuru onaylandı diyor.

25 Kasım 2023 05:30 (Şikayetten 4 saat sonra)

6 Aralık 2023 10:49

Merhaba Emine Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Tlg
Benzer Şikayeti Var
2 Şubat 2024 19:13

Türk Telekom dan hattımı Turkcell'e taşıdım 2 gün sonra kargo ile hat tarafıma ulaştı hattı telefonuma taktım hat aktivasyonumu yaptım eski hattım kapanmadığı için işlem yapmadı. Bir haftayı geçti hala diğer hat kapanmadı, Turkcell hattım açılmadı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mağduriyet yaşıyorum

Turkcell Numara Taşımada Hattın Aktif Olmaması

6 Kasım 2023 11:474.985

"Konu profesyonel bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim, Umarım profesyonelim diye geçinen firmalara örnek olur."

Aktif Olmayan Turkcell Hat

21 Kasım 2023 13:214.856

Turkcell e online numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Hattım kargo aracılığıyla 18/11/2023 tarihinde tarafıma ulaştı a...

2 Yorum

Numara Taşıma Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunu

20 Kasım 2024 06:241.370

Turkcell'de, online üzerinden numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Normalde hızlı servis ile 2 saat içinde elimde olmas...

Bir Numara Taşıma İşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bir Numara Taşımaİşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bülent
Turkcell Numara Taşıma Mağduriyeti