Turkcell Uygulamasına Hesap Ekleme Sorunu

19 Mart 2024 13:54

Turkcell'e ait dört hesabım var: biri ev interneti Superonline, ikincisi Superbox, üçüncü ve dördüncü hesaplarım ise Turkcell kontörlü hat. Uygulamada sadece ev interneti görünüyor. Diğerlerini eklemek istediğimde 'size ait hesap bulunmamaktadır' uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri çağrı merkezini arıyorum ancak ulaşamıyorum. Kimseyle konuşamıyor, sürekli tuşlamaya yönlendiriliyorum. Böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Bir güncelleme yaptınız ve uygulamanın işlevselliğini bozdunuz. Lütfen bu sorunumu en kısa zamanda çözün ve bu konuda bana geri dönüş yapın.

19 Mart 2024 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Mart 2024 14:22

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Aytac
Aytac
22 Mart 2024 12:39

Uygulama girdim yardım var yeni talep denen bir şey yok siz önce uygulama yı düzeltin

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 22:15
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
02 Nisan 2025 10:03