08 Aralık 2023 02:02

Uzun yıllardır Turkcell Premium ve Superbox kullanıcısıyım. Superbox'tan önce de uzun süre Superonline'ı kullandım. Mobil uygulamasına yaklaşık iki ay önce bir güncelleme geldi ve ne olduysa ondan sonra başlamış oldu. İlk etapta Turkcell Superbox, uygulamada gözükmemeye başladı; ne faturayı görebiliyorum ne de kalan internet bilgisini. Sonrasında defalarca müşteri hizmetlerini aradım. 'Superbox menüsü uygulamada gözükmüyor, silip tekrar yükleyin, hesap ekleyin' dediler. 'Tamam' dedim, sildim, yükledim ama hesap ekle ekranına geldiğimde uygulama beni atıyor ve şimdi uygulama çalışmıyor. Yaklaşık bin lirayı geçen her ayki fatura ödemeleri artık midemi bulandırmaya başladı. Tüm üyeliklerimi iptal edip, taahhüt borcumu da ödeyip bir daha asla Turkcell kullanmamaya yemin edeceğim. Acil bir çözüm istiyorum.

08 Aralık 2023 02:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Aralık 2023 09:47
08 Aralık 2023 10:05
Turkcell Uygulaması Çalışmıyor Superbox Sorunu

İyi günler maalesef talep kısmında uygulamada ki sorunu bildirebileceğimiz bir sekme bulunmuyor talepler tamamen hat ve tarife üzerine düzenlenmiş ben Turkcell uygulamasında Superbox ürünümü görüntüleyemiyor üzerine hesap olarak ekleyemiyorum.

08 Aralık 2023 10:05

08 Aralık 2023 20:20
Turkcell Uygulaması Çalışmıyor Superbox Sorunu

Beni aradığınızı söylüyorsunuz fakat kimse tarafıma ulaşmadı.

Fazıl
Fazıl

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve çözüm bekliyorum.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 23:03

Turkcell Superbox Abonelik İptalinde Yüksek Ücret Ve Faturalandırma Sorunları

21 Haziran 2025 21:31
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
09 Ağustos 2024 14:29