Turkcell Superbox İnternet Çözülemeyen Ve Destek Sağlanmayan Sorunum

Turkcell Superbox İnternet Çözülemeyen Ve Destek Sağlanmayan Sorunum
12 Nisan 2024 15:12

Gündüzleri yani çalışma saatlerinde hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum ve çözüm bulunmuyor. 100mb e kadar olduğu iddia edilen Superbox interneti 4 ayı aşkın zamandır kullanıyorum (kullandığım söylenebilirse). Yaşadığım bölgede internet altyapısı olmadığı için aylık 800 liradan fazla ödeyerek 400gb kullanım kotalı internete yıllık abonelik oluşturdum. Vaat edilen internet hızına erişmek bir yana sürekli kopma, hız düşüklüğü en iyi ihtimalle ise 360p video izleyebilmeyi başarabiliyorum. Defalarca aradım modemi resetliyorum şimdi kırmızı ışık yanacak evet hız testi yapın bak gördünüz mü 20 MB oldu deyip sorunu çözmüş gibi yaptılar. Belki 10 kez arıza kaydı oluşturdum sadece inceleniyor diye bir mesaj geliyor ne arayan var ne soran. Birkaç gündür aradığım müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar bölgede baz istasyonu yetersizliği olduğunu bununla ilgili yatırım görüşmeleri sürdüğünü bana bilgi vereceklerini ifade ettiler. Merak ettiğim şu, baz istasyonu sorunu olan bölgede bana neden bu aboneliği sattınız. Koskoca kurumsal adınıza kanıp aldığımız abonelik için destek sağlamıyor oluşunuz gerçek mi? Ailecek Turkcell telefon ve Superbox internet kullanıyoruz ve karşı apartmanımız rakiplerinizden birinin box interneti ile 60mb internet hızı alabiliyor. Bana bir Allah'ın kulu dönüş yapsın ve cevap versin sıkıldım karşılığını alamadan ödediğim 800 küsur liralık faturalarınızdan. Dipnot= evde eşim ve ben yaşıyoruz internet var oh be dediğimiz anda bile aynı anda iki cihazdan interneti kullanmamız mümkün olmuyor donmalardan kopmalardan

12 Nisan 2024 15:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Nisan 2024 16:50

Merhaba Ahmet Bey, 12.04.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 12.04.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Turkcell

02 Ağustos 2023 22:44
Turkcell Superbox İnternet Gecikmesi Ve Kopmaları
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
03 Kasım 2023 11:29
Turkcell Superbox Hız Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 20:29
Turkcell Superbox Tam Bir Hayal Kırıklığı
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
12 Ekim 2023 19:21
Turkcell Superbox İnternet Bağlanma Ve Hız Düşüklüğü Problemim
Turkcell Superbox İnternet Bağlanma Ve Hız Düşüklüğü Problemim
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 15:01
Turkcell Kategorileri