Deniz sonuçtan çok memnun

Turkcell Superbox Hizmet Alamama Ve Üstüne Borçlu Çıkma

Turkcell Superbox Hizmet Alamama Ve Üstüne Borçlu Çıkma
03 Haziran 2024 21:37
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.”

Eylül 2023 te Turkcell Superbox sınırsız paket internet aldım. Ortalama her ay bir defa bağlantı problemi yaşadım. Arama kayıtlarım mevcut. En son durduk yere modemin ışıkları yanmadı, modem açık olmasına rağmen. 03.06.2024 tarihinde Turkcell ile 3 kez iletişime geçtiğim halde, maalesef probleme çözüm üretmek yerine evde, oda değiştirmede, elektriksel sıkıntılarda problem arandı. Problem de tam olarak şuydu:Modem fişe takılı ve on konumdayken hiç elektrik yokmuş gibi modem çalışmıyordu. Ayrıca çalışınca da Wi-Fi ışığı yanmıyor, dolayısıyla bağlantıyı yayma problemi çıkarıyordu. Yani istediğin yerde kullanabileceğin bir internet alıyorsun, yani onu geçtim yerini değiştirmedim ama istediğim odada kullanamayacaksam niçin ödeyeyim o kadar ücreti? Bana dedikleri şey, modemin yeri değişti mi? Aylık 1300₺ fatura ödedim, tam 9 ay. Bir gün geciktirmedim, buraya çözüm bulunsun diye değil, kesinlikle bağlatmayı veya hizmeti almayı düşünen kişiler için yazıyorum. Hizmet alamadığım gibi kapattırmak istedim, karşılığında bir fatura artı cayma bedeli 2651 ₺ ödeyeceğim. Afyonkarahisar Emirdağ kesinlikle ama kesinlikle Superbox'tan uzak kalın derim, paranıza çok yazık olur. Saygılarımla.

04 Haziran 2024 08:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

04 Haziran 2024 08:03
04 Haziran 2024 21:20

Yani diyorsunuz ki bizim internetimiz bu fiyatı hak etmiyor ama sizden o ücreti alıyoruz. Komple iptal ettirdim, yarı fiyatına 5 katı hızlı internet bağlattım.

05 Haziran 2024 16:18

Buraya yazdıktan sonra ilgilenildi, arandık, çözülmezse gerekli teknik yardımın sağlanacağı söylendi ve şimdilik problem çözüldü. Teşekkür ederim.

05 Haziran 2024 16:20

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Zeynep
06 Ağustos 2023 19:14

17 Temmuz 2025 22:27
kullanilmayan-superbox-icin-fatura-ve-yuksek-cayma-bedeli-magduriyeti-2.jpg

Fahiş Fatura, Sıfır Hizmet: Superbox Mağduriyeti

Şeymanur
03 Ekim 2025 09:57
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 00:49
Superbox Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Ekstra Ücretler
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
27 Haziran 2024 00:23