Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Statik IP Sorunu

28 Aralık 2023 08:46

Bireysel data hattımı taahhütlü olarak satın aldıktan sonra Turkcell kurumu tarafından hattıma Statik IP tanımlattım. Tanımlanan Statik IP numarasını Adana Ticaret Odası İç Ticaret Müdürlüğü Sigortacılık servisine yazılı olarak bildirdiğimde, tanımlanmış olan Statik IP'nin başkası üzerine kayıtlı olduğu ve bundan dolayı değiştirilmesi gerektiğini bana bildirdiler. Ben de bu durumu Turkcell Teknik Servis'e bildirdim. Teknik Servis ikinci defa ücret dahilinde yeni bir Statik IP tanımlaması yaptılar ve yeni tanımlanan ikinci Statik IP numaramı bildirdiler. İkinci defa verilen numarayı da ATO Sigortacılık Bölümü'ne verdiğimde, aynı şekilde bu numaralı Statik Hattın da aktif olarak başkası adına kayıtlı olduğu ve bu hattın kullanılamayacağını bildirdiler. Durumu şikayet için Turkcell'e bildirdiğim halde ne düzeltme yönünde bir adım atıldığı ne de özür dilenerek hiçbir şekilde çözüm üretilmediğini gördüm. Yeni Statik IP numarası veremeyeceklerini ve işlem yapamayacaklarını bildirmişlerdir. Aylık ödeyeceğim tutar taahhütlü olarak 660 TL'dir. Kullanamayacağım bir data hattının iptali için başvurduğumda 3.000 TL fark ödemem gerektiğini bildirmişlerdir. Ben sadece acil olarak hattıma hakkım olan ve ücretini ödemeyi taahhüt ettiğim Statik IP numarasının tanımlanmasını istiyorum. Konu hakkında kurumla iletişime geçilmesini ve yasal gereklilikler ile yükümlülüklerini yerine getirmemelerinin bir cezası veya yaptırımı olup olmadığını sormak istiyorum.

28 Aralık 2023 08:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Aralık 2023 09:56

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

28 Aralık 2023 10:51

48 saat oldu, neden sorunu haksız ve usulsüz şekilde ortaya çıkarıp, müşteriye mağdur edip ortada bırakıyorsunuz? Neden özür dileyip sorunun çözümü için hızlı aksiyon almıyorsunuz?

01 Ocak 2024 15:20

Hala şikayetimle ilgilenmiyorlar

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 16:20

Statik İp Hakkında Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Ek Ücret Çıkması

31 Ekim 10:06
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yüksek Fatura Mağduriyeti

Rumeysa
14 Temmuz 2024 11:35
Turkcell Yüksek Fatura Mağduriyeti
Erhan sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2024 19:39
"Turkcell'e çok teşekkür ederim yaşadığımız problemi hızlıca çözdüler ve para iadesini düzenlediler, bayinin yapmış olduğu hatayı Turkcell talebimiz üzerine iadeyi gerçekleştirdi. Tekrardan Teşekkürler Turkcell, artık bir sonraki Taahhütlü işlemlerde Turkcell'i tercih edebilirim..."
Turkcell'de Taahhüt Sorunu ve Yüksek Fatura Şoku
Seda sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:00
Turkcell Kategorileri