Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ilgili bir şikayetin mi var?
4.131 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Sümeyye sonuçtan çok memnun
  • 2 gün önce
Sümeyye Şikayetini Yayından Kaldırdı
3 gün önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardım Başvurusu Kabul Edilmiş Fakat Param Yatmıyor

Aile destek programına 11 Nisan 2023'te başvuruda bulunduk. Başvurumuz kabul edildi, ancak hiçbir açıklama yapılmadı ve hesabımızda para yok. Nasıl öğrenebilirim ya da ne yapabilirim? Banka hesap numarasını PTT'ye vermiştim, ancak yatırılmamış gibi görünüyor. Para nereye yatırılıyor ve nasıl alabili...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı E Devlet Başvuru

Ben başvuruda bulundum eşim mahkum kızım 1 yaşında kirada oturuyorum mama bez kullanıyor. Kızım ben normalde alıyordum, 1 sene tek alabildim. Tekrar başvurdum ama SED hizmeti kapsamında olmadığımız değerlendirildi diyor. Ne yapmam gerekiyor? Kurumumu gitmem lazım.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Diğer Aile Yardımı

Diğer aile yardımım teslim edilebilir gözüküyor e devlette ama Ziraat hesabımda yok bankayı arıyorum o da olmadığını söylüyor. Geçen ay yattı 1000 TL, bu ay geçmedi hesaba neden acaba? Bununla ilgili yardım istiyorum. Şu an e devlette 1000 TL teslim edilebilir yazıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Afetzede Barınma Desteği

Depreme Hatay'ın defne içesinde yakalandık evimiz orta hasarlı barınma desteği hala yatmadı değerlendirme aşamasında herhangi bir gelirim yok kaç aydır başvurum sonuçlanmadı. Bir kere başvuru onaylandı ödeme emri geldi sonra geri çektiler değerlendirme aşamasına tekrar girdi

Ela

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Hizmetler Yardım Parası

Aile ve sosyal hizmetler Bakanlığına 30 Nisan'da başvuru yapmıştım ve kabul edilmişti. Arayıp teyit de ettiler, ancak Mayıs ayı bitmek üzere ve hala ücret yatırılmadı. Sürekli kontrol ediyorum fakat başvuru kabul edildi diyorlar, ne zaman yatacağını bilmiyorum. Lütfen bir çözüm bulun.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sed Son Ödeme Tarihi

Sed ödemem 31.05.2023 de bitiyordu eve kurul geldi evraklarımı yeniledim ve iki yıl uzatıldı ancak simdi e devletten baktığımda başlangıç tarihi 31.05.2022 olarak görülüyor. Sonlandırılma tarihi 31.05.2023 olarak görünüyor. Bu sistemsel bir durum mu acaba?

4 gün önce

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Geceye Kadar Sokaklarda Rahatsız Eden Şiddet Eğilimli Çocuklar

Esenyurt Mehterçeşme 1875 Sokak'ta hep aynı yerde hep de şahsi aile apartmanımızın önünde toplanan gece yarılarına kadar rahatsızlık veren bir topluluk var. Senelerdir insanların huzuruna kast ediyorlar. İki üç ailenin çocukları yüzünden sokakta huzur yok. Yine aynı sokakta Yağanlar İnşaat binasında...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Parası

Her ay düzenli olarak almış olduğum aile destek ödemem bu ayın 8'inde yatmış görünüyordu. Marketten birkaç şey aldım, 100 küsur lira falan ve geri kalan parayı bugün çekmeye gittiğimde maalesef çekemedim. Acaba geri mi çekilmiştir? Lütfen yardımcı olun, nasıl geri alabilirim? İhtiyacım var.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evde Bakıcı Maaşı Bağlanması

Merhabalar evde bakıcı maaşı için 2 ay önce dilekçe yazdım ama hala ne gelen var ne giden. Defalarca sosyal hizmetlere gidip söyledim ama memurlar 'Haftaya geleceğiz' deyip oyalıyorlar ve boşta bekliyorlar. Anlamıyorum, nedir sorun? Keyiflerine göre olamaz. Bu durum dosya no 39178.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakim Onarım Desteği İle Alakalı

Selamünaleyküm e devletten ev onarım ve bakim desteği talebine baş vurdum. Lütfen bu talebimi olsun geri çevirmeyin. Defalarca aile destek başvurusunda bulundum hep ret ettiniz. Tek katlı üstü çatı olmayan müstakil evde oturuyoruz. 28yildir babamız ölü ve 28 yıldır dul ve yetim maaşı ile geçiniyoruz...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardim Parasını Hesabıma Aktarma Yapamıyorum

Ben aile destek parası alıyorum fakat 3 aydır hesabıma aktarma yapamıyorum. Daha önceden bankaya talimat verildi yazıyor bekliyorum. Belki otomatik yatar diye fakat hep aynısı oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Neden böyle oluyor. Anlamış değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Eren'in Teşekkür Mesajı
  • 6 gün önce

“Teşekkür ederim”

Eren Şikayetini Yayından Kaldırdı
6 gün önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Neye Göre Karar Veriyor?

Osmaniye ilinin Düziçi ilçesinde yaşıyorum. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde evimiz yıkıldı. Sosyal yardım başvuru hizmetine başvurdum bir ay sonra kabul oldu ve anında başvuru reddedildi, reddedilme sebebi muhtaç olmamama nedeni ile babam sadece emekli nasıl muhtaç olmuyoruz evimiz yıkıldı ...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Ekonomik Destek Başvuru Sorunu

E devlet üzerinden başvuru yaptığım sosyal ekonomik destek (sed) için olumlu yazılmış fakat ödeme bilgilerinde t. C. Kimlik numarasına ait kayıt bulunamadı diyor. Ne yapmam gerekiyor? E devlet üzerinden başvurular kabul oluyor mu? Ekstra sosyal il müdürlüklerine gitmem gerekiyor mu?

1 hafta önce

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Ekonomik Destek!

Sosyal ekonomik destek yardımı başvurum 2022 08.01. Ayda kabul edildi onay için başvuruda bulundum fakat 2023 06. 24. Aydayız henüz haneye gelen bir devlet yetkilisi yok bu konuda çok mağdur oldum defalarca kez aradım sıradasınız deyip ertelendim madem öyle bir hakkımız var neden alamıyoruz?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Yardımı Alamıyorum

3 aydır kızım için aldığım şartlı sağlık yardımından ödeme devam ediyor. Demesine rağmen ödeme yapılmıyor ve ben bir depremzedeyim yardıma bu maddi desteğe ihtiyacım var lütfen sorunum çözülsün. Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum o yüzden bende bir şey yapamıyorum.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Ödemesi

Depremzedeyim Kahramanmaraş 'tan Kayseri'ye taşındık evimiz ağır hasarlı olduğu için. İlk üç ay sıkıntısız aile destek parası aldık. Daha sonra reddedildi /feshedildi yazıyor. Çok ihtiyacımız varken kesiliyor. Bir suru insan sıkıntısız alıyor. 7 aylık bebeğim var. Suriyelilerin her biri fazla fazla ...

Marka Profili

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için bir telefon numarası var mı?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı markasının telefon numarası 0312 705 80 00 şeklinde belirlenmiştir, bu numara üzerinden iletişime geçebilirsiniz.