Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 18:59

Turkcell Büyük Festival 60 GB paketi kullanıyorum. Dün gece yatmadan önce uygulamadan baktığımda henüz 12 GB internetim olduğunu görmüştüm. Bugün saat 12.34'te de Turkcell'den paketinizden 12 GB kalmıştır şeklinde bir mesaj geldi. Paketim her ayın yirmi beşinde yenilendiği için kalan miktar gayet normal fakat 7 dakika sonra paketinizdeki internet bitmiştir şeklinde bir mesaj aldım ve bu mesajla direkt olarak aynı anda 10 adet paket aşımı mesajı geldi. Bu mesajların her birinde 1 GB'lık bir paketin hattıma tanımlandığı ve faturama 80'er lira olarak yansıtıldığı ifade ediliyordu (Toplam 800 TL). Bu 7 dakikalık süre içinde dizüstü bilgisayarıma sadece WhatsApp ve Telegram'a girmek için internet paylaşmıştım (ekte bilgisayarımın veri kullanımını paylaştım, bu şikayeti paylaştığım an itibariyle son 24 saatte harcadığım veri) herhangi sistem güncellemesi veya başka bir uygulama tarafından yükleme gerçekleşmemiş. Sadece 7 dakikada 22 GB kullanabilmem için internet hızının 300 Mbps' den daha hızlı olması gerekiyor. Bu hızları operatörlerin kullanıcılara sağlamadığını biliyoruz. Bu durumu müşteri temsilcisine belirttiğimde internet paylaşımı yaptığım için herhangi işlem yapamadığını belirtti. Ortada matematiksel olarak bir çelişki olması yanı sıra harcanmadığı cihazların veri kullanımı analizlerinde bariz olan bir problem var. Acilen çözüm bulunmasını talep ediyorum.

19 Aralık 2024 19:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Aralık 2024 08:24
20 Aralık 2024 09:30

Bu cevabın belirttiğim bilgilere ve şikayetlere hiçbir şekilde cevap vermediğini, veri kullanımımın ne düzeyde olduğunu ve sizin müşterilere sağladığınız hızın bu denli olmadığını rasyonel şekilde göstermeme rağmen bana hala şöyle yaparsınız böyle yaparsınız diye öneri veriyorsunuz. Ben bu problem için çözüm arıyorum.

Süha sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Büyük Festival 60 GB Paketinde İnternetin Hızla Tükenmesi Sorunu

05 Eylül 2025 09:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

60 GB İnternet Paketi 15 Günde Tükendi, Destek Alamıyorum!

25 Eylül 2025 07:32
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım İnternet Hakkım Hızla Tükeniyor, Çözüm Sunulmuyor

26 Eylül 2025 11:37
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlışlıkla Geçilen Tarifede Mağduriyet

06 Şubat 2025 16:55
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Kasım 2023 12:32