Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kim Aramis Servisi

25 Temmuz 2023 17:37

Tam Turkcell uygulamasına giriş yaptığım esnada pop up mesaj seklinde ekranıma şifre girin diye bir menü belirdi. Şifre de yan tarafta yazıyordu. Turkcell'den geldiği net belliydi. Uygulamaya girmem için diye düşünerek şifreyi girdim ve anında 5.99TL hesabımdan kesilerek kim aramis servis aboneliğiniz başlatıldı diye mesaj aldım. Anında iptal için mesaj attım fakat bir ay sonra iptal edilecektir diye mesaj geldi. Müşteri hizmetlerine bağlandım onlar da aynı şekilde siz üye olduğunuz için bizden kaynaklı değil diyerek beni geri cevirdi. Yani yeni başka bir operatörden Turkcell e geçiş yapmış birisi olarak henüz ilk faturamı ödemeden 5.99 TL yi benden aldılar. Yani kendim yanlışlıkla bir şekilde yapmış olsam da aynı dakika içinde iptal ettirdiğim ve bunun bir hata olduğunu söylememe rağmen neden cayma hakkim olmadığını çok merak ediyorum. Tutarın 5.99TL olması haksızlığa göz yumacağım ya da bunu kabulleneceğim anlamına gelmez. Bu yanlış bir tutumdur. Geri iade istiyorum.

25 Temmuz 2023 17:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Temmuz 2023 20:09

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Telefonunuz kapalıyken ne zaman, kaç kez ve kim tarafından arandığınızı telefonunuzu açtığınız anda size bir SMS’le haber veren Turkcell servisidir. Kim Aramış aylık 5,99 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Kim Aramış servisiyle ilgili tüm detaylara https://www.turkcell.com.tr/servisler/kim-aramis#sss bağlantısından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

28 Temmuz 2023 11:42

Sonuç?

Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Müjgan
09 Eylül 2023 12:42

İbrahim
26 Temmuz 2023 18:38

Macelt
08 Ekim 2023 13:23
Turkcell Haksız Kazanç Uygulamaları
Muratcan sonuçtan hiç memnun değil

Kim Aramış Servis Hizmeti, Turkcell

Muratcan
24 Ocak 2024 00:57
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 09:50

Turkcell Kategorileri