Turkcell Katma Değer Servisler

15 Temmuz 2023 04:28

Katma değer servisler adında bir şey yapılmış sürekli para kesiyor sadece rahatsız etme modunu açtım ve geri kapadım 6 defadan fazla kesinti yapıldı. Bunun üzerine tekrar mesaj geldi ve kesintiye devam ediyor 3 TL den fazla ücret kesildi Turkcell güzel tuza k kurmuş konturlu hat bir de yani işi gücü bıraktınız buna mi başvurdunuz 40 TL bakiye kaldı paket aldıktan sonra 9 TL telsiz kesildi şu an 27 TL bakiyem var düşmeye de devam ediyor. Suç üstüne suç herkes kendi haklarını biliyor müşteri haklarını aradığınız zaman bize haklarımızın fazlasını söylüyor. Böyle böyle her Kontur yüklendiğinde gidiyor ödenmesini talep ediyorum. Kanunen hiçbir şekilde böyle bir hakkınız yok operatör değişmek için sebepsiniz başka operatörden geldim pişmanım

15 Temmuz 2023 04:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Temmuz 2023 16:04

Değerli Müşterimiz, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. TL yüklemeniz sonrasında , paketinizin, vergi kalemleri ve paketsiz kullanılan SMS'lerin tutarları bakiyenizden düşer. TL kullanım detaylarınızı Turkcell uygulamamızdan inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
03 Mart 2025 18:18

Mehtap
04 Kasım 2024 14:52
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:02
Turkcell Fatura Şoku Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu