Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell "Katılım Kriterleri"ni Sağlamama Rağmen Paket Tanımlamıyor!

Gökay
21 Mayıs 2024 15:37

Kullanmakta olduğum paket Aşmaz 15 GB'tır. Kontrat döneminin sonuna yaklaşmış olmamadan dolayı hattımın kontratını yenilemek istedim. Bu amaçla Turkcell mobil uygulaması üzerinden hattıma tanımlanmış olan paketleri incelediğimde Mega+20 ve Star+15 paketlerinin uygun olabileceğini düşünürken bir diğer paket olan Mega+15 paketinin tanımlandığını fark ettim (Yıllık kontratlı aylık paket ücretleri sırasıyla, 340TL, 350TL ve 270TL). "Turkcell.com.tr" adresinde yayımlanmış olan "Katılım Kriterleri"ni incelediğimde Mega15+ ve Mega20+ koşullarının her ikisini de karşıladığımı ve hatta Mega15+ koşullarını sağlamadan Mega 20+ koşullarını sağlamamın mümkün olmadığını fark ettim. Bunun üzerine Turkcell iletişim merkezi ile iletişime geçtiğimde (21.05.2024 14:36 TSİ) yapılan açıklamada "hattıma tanımlanan paketlerin sadece katılım kriterleri baz alınarak oluşturulmadığı, yüksek GB kullanımım olduğu için sistemin beni korumak adına Mega15+ paketini tanımlamadığı, konu ile ilgili şikayet oluşturulamayacağı, vb. Açıklamalar dinledim. Fakat şu sorularıma cevap alamadım:

1) "Katılım Kriterleri"ni sağladığım bir paket hattıma neden tanımlanmıyor?
2) Açıklandığı gibi eğer sistem beni korumak için böyle bir atama yaptıysa (fazla GB kullanımı nedeniyle), neden Star15+ paketi tanımlanmış?
3) Sistem eğer gerçekten açıklandığı gibi tüketiciyi koruyor ise, neden 270TL'lik bir paket yerine 350TL'lik bir paket tanımlaması yapılmış!?
4) Sisteme tüketici ile paylaşılmayan "Katılım Kriterleri" dışında hangi kriterler tanımlı ki bu şartları hattım karşılayamadı?
5) Neden şikayet talebi oluşturamıyor sistem?

Geri dönüşünüzü rica ederim.

21 Mayıs 2024 15:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Mayıs 2024 16:05

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
20 Eylül 2023 19:02
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 14:45
Turkcell Tarife Değişikliği Çifte Standart Uyguluyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
21 Ağustos 2024 14:59

Turkcell Yanıltıcı İndirim Kampanyası Ve Etik Olmayan Yaklaşım

08 Aralık 2024 03:19
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Eski Müşteriye Yüksek Fiyat, Yeni Müşteriye Avantaj: Haksızlık!

25 Eylül 2025 13:31
Turkcell Kategorileri