Alper sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 23:03

Bugün Turkcell bayiine gidip bir kurumsal hattım için e sim e geçiş yaptım açılacak dendi ayarla yapıldı tanıtım yapıldı fakat bu saat oldu daha açılmadı açılmadığı gibi normal sim kartlı hattım da gitti sürekli sinyal yok hatası alıyorum. Uçak moduna alıp tekrar çıkarttığımda normal hat çalışıyor ama bir süre sonra tekrar gidiyor bugün kaç kere aradım müşteri hizmetlerini bilmiyorum hiç biride bir şey yapamadı. Kurumsal cılar bireyselcilere bireyselciler kurumsala. Sonuç kurumsal hattım yani esim li hat sinyal yok sürekli. Bireysel hat neredeyse yarım saatte bir kesiliyor sinyal yok hatası. Ama problemi çözen yok. Hatta birisi cihazınız arızalı bir de dedi. Bu zamana kadar kullandığım sim kart'la kullandığım cihaza bir tane de e sim tanıttım tanıtır tanıtmaz diğer hat gitti sorun cihazda deniyor. Bir an önce problemimi çözüm sağlayın.
Sim kart : 5065369010 yarım saate bir sinyal yok sorunu
+90 (501*********14 bu da esime geçtiğim hat bunda hiç sinyal yok

05 Nisan 2024 03:34 (Şikayetten 4 saat sonra)

05 Nisan 2024 08:27

Merhaba Alper Bey, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

Alper
05 Nisan 2024 09:58

Dalga mı geçiyorsunuz. Zaten mağazadan esime geçtim. Neyse zaten Turkcell e geçmek bir hataydı bu da kaymağı oldu. En kısa zaman da en kısa siz anladınız

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 17:19

Turkcell'e Geçiş Sonrası E-Sim Mağduriyeti Bitmiyor

30 Ağustos 15:22
Kbra sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Sim Kart Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

16 Temmuz 14:59

E-Sim Aktivasyonunda Turkcell Hüsranı

09 Nisan 22:35

E-Sim Sinyal Sorunu: 1 Aydır İletişim Kuramıyorum!

02 Kasım 2024 20:22
E-Sim Sinyal Sorunu: 1 Aydır İletişim Kuramıyorum!
Turkcell Kategorileri