Hamza sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 14:41

Saygın ve sevdiğimiz Arçelik firmasının müşterilerini yanıltabildiğine inanamıyorum. Arçelik isminin aldatmaca ve kötü hizmetle anılması gerçekten üzücü. Ama bu benim başıma geldi. Arçelik acentesinden bir buzdolabı aldım - Arçelik - Gazi Osman Paşa - Ali Fuat Caddesi de. 2019'da sıfır olarak 2630 CEI modelinin ve tabii ki üç yıl garantili olarak aldım. Yaklaşık bir ay önce soğutması zayıfladı ve yemekler iki gün içinde bozuluyor. Arçelik servisini aradım ve eve geldiler. Sadece buzdolabına dışarıdan hızlıca baktılar ve bunun düzeltilemeyeceğini söylediler. Çöpe atıp yeni bir buzdolabı almalısın. Servis ücreti olarak 500 lira aldılar ve gittiler. Gitmeden önce, satın aldığım yere gidip faturayı almamı ve Arçelik Merkezi arayıp sorunu kendilerine sunmamı ve buzdolabını yenisiyle değiştirebileceklerini ve aradaki farkı ödeyeceğimi söylediler. Dün, 15.07.2024'te aldığım yere, Gazi Osman Paşa- Ali Fuat Caddesi Arçelik acentesine gittim ve onlara sorunu anlattım. Bana çok kötü davrandılar ve değiştirme diye bir şey olmadığını ve tüm eski personelin yıllar önce ayrıldığı için size fatura veremeyeceğimizi söylediler. Yıldırım Mahallesi'ndeki Bayrampaşa'daki başka bir Arçelik mağazasına gittim ve onlara sorunu anlattım ve acente kitapçığını verdim. Bana bu buzdolabını özürlü ürün olarak aldığınızı, garantide bunun yazdığını ve bu nedenle yeni bir buzdolabıyla değiştirilemeyeceğini söylediler. Onlara yeni ve kutusuyla aldığımı söyledim, nasıl özürlü ürün olabilir? Bana, size satan mağazanın sizi yanıltarak yeni olarak sattığını ve özürlü ürün olduğunu söylemediğini belirttiler. Önemli olan şu ki, şimdi Arçelik'e bir mektup gönderiyorum ve maruz kaldığım kötü hizmetin bedelini, ya buzdolabını tamir ederek ya da bana yeni bir buzdolabı vererek tazmin etmelerini istiyorum. Çünkü artık kötü hizmete maruz kaldığım için 50 bin lira ödeyerek buzdolabı satın almak zorunda değilim. Ayrıca tüm elektrikli ev aletlerim Arçelik'ten çünkü onlara güveniyorum ve bu şirketi seviyorum, ancak bu sorun onlar tarafından çözülmezse diğer taraflara şikayette bulunacağım.

17 Temmuz 2024 09:34 (Şikayetten 18 saat sonra)
Hamza
Hamza
28 Temmuz 2024 02:31

Müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti ve sorunumu onlara anlattım ve hiçbir şey olmadı. Bu sıcak havada evimdeki buzdolabı çalışmıyor ve sizden hala bir çözüm bekliyorum. Arçelik'in Acentanızdaki satıcı tarafından dolandırıldım. Beklediğim çözüm buzdolabının tamir edilmesi ancak servisiniz tamir edilemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çözüm buzdolabını yenisiyle değiştirmek veya maddi tazimnat istiyorum. Hamza Naifoğlu Email: [email protected] Saygılarımla

Arçelik Müşteriyi Mağdur Ediyor!

Tülay
28 Haziran 2024 15:36