İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çay Makinesi Pişmanlıktır

Arçelik Çay Makinesi Pişmanlıktır
24 Mart 2024 22:50

Arçelik çay makinesi aldım, aldığıma yüz kere pişman olduk. Sorun şu ki makine çayı aşağıya vermiyor, verse de yarısını veriyor. İçinde kalan çay yüzünden tüm çay eşimin eline döküldü. Hastanede yanık tedavisi yaptırmak zorunda kaldık ve uzun bir tedavi süreci uygulandı. Makineyi garanti süreci boyunca defalarca servise gönderdik ve garantisi bittiğinde de sorunu kameraya çekerek servise gösterdik. Özellikle garantisi bitene kadar aynı arızadan defalarca kez yolladık. Gelen cevap hep aynı: 'Sorun gözükmüyor.' Nasıl oluyor da bu makine sadece bizim evde sorun çıkarıyor? Cevap yok. Arçelik çağrı destek merkezini defalarca aradık, ilgilenen olmadı. 'Dönüş yapacağız' dediler, ancak dönüş yapan olmadı. Sorunca, 'Sorun yok' deniliyor makinenizde. Biz de servise makineyi götürmeye çok meraklı değiliz. Evimde, oğlumun ve kızımın evinde tüm beyaz eşyalar, küçük ev aletleri Arçelik. Maalesef yanlış yapmışız, Arçelik seçmişiz. İlgisiz Arçelik'i bu hafta Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Belki o zaman biri ilgilenir.

25 Mart 2024 09:34 (Şikayetten 10 saat sonra)
25 Mart 2024 09:56

Hala arayıp servise tekrar götürmemi istiyorsunuz Kaç kere servise götürdüm ne değişti İstiyorsanız gelin alın ve merkez servisinize götürün Adrese yakın servise o kadar götürdük sorunum çözülmüyor Üstüne şimdi garanti süresi dolmuş deniyor

Gamze

Merhaba İhsan Bey tesadüf gördüm şikayetinizi, bu cihazdan bende de var, toz çay değil poşet çay tavsiye ediyorlar, tozlarınız demliğin kanalını tıkamış ve suyu çekemiyor olabilir. Demlik poşet çay kullanmayı deneyin bir de 👍🏻

Gamze

Lipton Altın Harman deneyin, bir de Lipton ekstra dem ;) Rica ederim, geçmiş olsun.

İhsan

Teşekkür ederim Gamze Hanım Tüketici Hakları'na da başvurdum bir taraftan da hakkımı arayacağım bir de öyle deneyeyim bakalım ama poşet çaylar çay tadı vermiyor İlginize teşekkür ederim

Danış sonuçtan hiç memnun değil

Danış
09 Ocak 2024 14:44