26 Aralık 2024 00:34

5 yıl Arçelik satışta çalıştım. Evlenirken de bütün beyaz eşyamı Arçelik'ten tercih ettim. Ama şu an hata ettiğimi düşünüyorum. Fırınım hariç bütün beyaz eşyamda sorun yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. 9146 kurutmalı çamaşır makinemin garantisinin bitmesine 5 gün kala motoru yandı. Ve şurada 1 aydır da ekranda 'soğumasını bekleyin' diyor ve kapağını kilitliyor, açmıyor. Kapağın açılması için fişini çekiyorum, öyle açılıyor. 23 Kasım'da evime yetkili servis çağırdım. Ana kart değişimi, kapak kilidi, ısıtma değişecek dendi. Serviste tanıdıklarım olduğu için, eşim de elektrikçi olduğu için anakartı söküp tanıdığımız servise getirdik. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Anakartı tekrar yerine taktık. Sonra kilidi de değiştirdik, makine hala aynı problemi veriyor. Servisi aradık, diğer problemin yapılması için anakartı biz çıkarttığımız için diğer problemler için hizmet veremeyeceklerini söylediler. Bunu söyleyen Arçelik yetkili servis. Yani arızalı olmayan parçalar için 4000 TL'ye yakın para alacakları zaman gayet güzel hizmet veriyorsunuz oysaki. Biz parçaya baktırmasak boş yere ücret ödeyecektik. Bu kadar sorun yaşanan bir ürünü üretimden kaldırıyorsanız müşterilerinizi de mağdur etmemelisiniz. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

26 Aralık 2024 12:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Emre

Bu site ve diğer sosyal medyalara hiç üşenmeden sayısızca şikayet girdim, girmeye de devam edeceğim, Arçelik müşteri hizmetleri onlara göre iyi niyetle, bana göre ikna için belki 3 defa 4 defa aradılar ürünü parçasının tedarik edemeyeceklerini kullanamayacağımızı, cihazı çöpe atabileceğimizi, gönül rahatlığıyla! İfade ettiler. Ben de kendilerine hiç üşenmeden özellikle şikayet var üzerinden bu durumu hareketli tutacağımı herkese karınca misali yorum yazacağımı bildirdim Arçelik firması ile bu şekilde mücadele edeceğim herhangi bir çözüm bulmadılar 10 yıllık makineyi çöpe atmamı dolaylı yoldan söylediler. " Arçelik demek pişmanlık demek."

arcelik-beyaz-esyalarla-suregelen-sorunlar-1.jpg
Emre

Maalesef son iki yıldır bende de pano ve kart sorunlar var, 28.8.2025 de arıza kaydı açtırdığım servis önce pano ve ekran kartını temin edemediği için değişim dedi, ancak 01.03.2015 de aldığım için 10 yılı 6 ay itibariyle geçti makine sizin olsun bizden bu kadar dedi, önerim 10 yıl dolmadan işinizi halledin değişim yapıyorlar yoksa çöp makine ile baş başa kalabilirsiniz

arcelik-beyaz-esyalarla-suregelen-sorunlar-1.jpg

Arçelik Oyuncak Çamaşır Makinesi!

17 Ocak 2024 23:52
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları: Garanti ve Servis Hayal Kırıklığı

28 Ağustos 2024 12:06
Efkan sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar ve Sorumsuz Servis

27 Ağustos 2024 12:40
"Firmanın satış sonrası hizmetler uzmanları tarafıma dönüş yapmış olup ürünümü birebir garanti kapsamına değişimi yaptılar üstelik farklı bir modeli talep ettim onu da kabul ettiler herhangi bir ücret talep edilmeden çok kısa bir süre içerisinde ürünün tarafıma ulaştı satış sonrası hizmetler ekibine, değişim uzmanlarına, servis çalışanlarına ve Arçelik firmasına markasına ve müşterisine verdiği değerden dolayı teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri