Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları: Garanti ve Servis Hayal Kırıklığı

28 Ağustos 2024 12:06

Arçelik'ten geçen sene çamaşır makinesi aldım ve ek garanti süresiyle uzattım. Makine ilk arızasında gelip yaptılar sağ olsunlar daha sonra makinem sıkma işleminden sonra kapağı açtığımda duman çıkarttı ve servis çağırdım. Servis kazanın arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi (alındıktan sonra 6 ay içerisinde yapması durumunda yeni cihaz değişimi olacağını söylediler fakat benimki 12 ay olduğundan dolayı değişim yapamıyorlarmış). Değişim yapıp getirdiler. Bu sefer makinem sıkma işleminde hareket ediyor. Sarsıntılı çalışıyor. Tekrar servis talebi açtığımda red ettiler. 15 gündür Arçelik müşteri temsilcileriyle her gün şikayetimi belirtiyorum makineyi artık kullanmak istemediğimi ve değişim talebimi iletiyorum fakat ne değişim yapıyorlar ne makinamı alıyorlar. Arçelik marka aldığıma pişman oldum. Ekte de makinemin sağlam diye gönderdikleri hali.

28 Ağustos 2024 13:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hüseyin
Hüseyin

Ben de yeni aldığım çamaşır makinesinde aynı sorunu yaşıyorum. Arçelik pişmanlıkmış. Eskiden ürüne sahip çıkardı. Ciddiyet bitmiş. Bende de Arçelik bitti.

Uğur
Uğur

Hala problemim devam ediyor ve bıktığım için uğramıyorum. Almanızı hiç önermiyorum.

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Veriyor

06 Mayıs 2024 10:36
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47
Fatih sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 13:13
"Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler..."

Arçelik Kategorileri