Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Üzgünüz Uygun Kredi Kartı Yok Hatası

14 Mart 2024 16:24

EFT yapamadım. Kartta yeterli limit olduğu halde 'üzgünüz, uygun bir kredi kartı yok' uyarısını aldım. Bugün ekstre ödemesinin son günüydü ve ödemeyi de yaptım ancak durumu anlayamadım. Görseldeki hatayı aldım. Defalarca kez denememe rağmen sorunu çözemedim. Destek hizmetlerini aradım fakat hala bir çözüm bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Didem
Didem

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Kartı ödedim. Müşteri hizmetleri herhangi bir bloke vb. Sorun olmadığını söyledi. Ama kredi kartından EFT falan yapamıyorum. 3-4 gündür aynı hata

Oyun
Oyun

Aynı durumu 3 gündür bende yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım bir düzelme olmadı. Sizin düzeldi mi acaba?

Hayır

Yardımcı olması için yazıyorum herhangi asla banka çalışanı değilim genellikle son gün ödeme ve son saat ödeme yapınca hemen arkasından nakit avans, ve EFT işlemlerine izin vermiyor genellikle 24 saat sonrasında ödeme yaptığınız saatten 30 dakika sonra deneyin muhtemelen olacaktır. Olursa lütfen yazın Akbank sayesinde hepimiz bankacı olduk bu arada bu kadar müşterisini umursamayan banka yoktur ayrıca

Tolga

Maalesef aynı hatayı veriyor denedim şimdi

Teşekkür ederim deneyeceğim

Demet
Demet

Vip müşteri hizmetlerinden görüşme yaptım. Bende de aynı sorun var. Teknik bir güncelleme dediler. Sinirlendim. O kadar banka ile çalıştım bu derece güven arz etmeyeni denk gelmedi. Müşteri hizmetleri nereden bilsin bilgi akışı olmayınca. Umarım başka bir sorun yoktur güvenlik nedeni ile ihtiyaç duymamişlardir. Zira bu banka önceden de mimli. En güzeli hesabi kapatmak kartı iptal etmek

Ömer
Ömer

Nasıl yaptınız peki yardımcı olursanız sevinirim

Tolga

Allah razı olsun ki siz koca bir bankanın yapamadığını yaptıniz Teşekkür ederim bir de kendilerini cevap verse çok güzel olacak

Eser
Eser

Ben de de aynı şu an

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
23 Mart 2024 00:29

Akbank Üzgünüz Uygun Kredi Kartı Bulunamadı Hatası?

29 Mart 2024 09:45
Akbank Üzgünüz Uygun Kredi Kartı Bulunamadı Hatası?

Özge
13 Mart 2024 19:16