Leyla sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 21:25

24.07.2024 tarihinde Akbank maaş kartımdan 187.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmiş, benim onayım ve rızam olmadan Artı Para limitim -27 bin TL'ye düşürülmüştür ve tanımadığım hesaplara para gönderilmiştir. Kesinlikle bir linke tıklamadım, banka benimle iletişime geçmemiştir. Akbank'tan şikayetçiyim. Sistem açığı yüzünden bizler mağdur ediliyoruz, birçok kişinin de başına gelmiş bir olay. Gerekenin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Serkan
Serkan
Benzer Şikayeti Var

Geçmiş olsun saniyeler içinde kredi onaylanıyor, saniyeler içinde başka hesaba EFT, havale oluyor şaşılacak gibi değil, eskiden bin dereden su getirirlerde kefil, maas bordrosu,6ay SSK dokumu, vs ertesi gün belli olurdu onayda merkezden araştırılıyor diye, simdi Findeks raporu iyi olana on onaylı hemen kredi, üzülüyorum gerçekten Akbank ismini yazmaktan önünden bile geçmiyorum bankanın, siber suçlara başvuru yapmanız lazım

Leyla

Teşekkür ederim evet oraya da başvuru yaptım ama kısa sürede sonuçlanmıyor Muş bu gibi olaylar evet maalesef aslında önceden telefon ile kredi verilmiyordu bile imza atılarak yüz yüze verilmesi gereken bir miktar asgari ücretle çalışıyorum verilen kredi tutarına bakın aylık ödemesi 24 bin

İrfan
27 Mayıs 2024 13:58
Nülüfer sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartında Güvenlik Açığı Ve Müşteri Mağduriyeti

Nülüfer
08 Ocak 2025 21:49
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Sebepsiz Limit Düşüşüyle Mağdur Edildim

Filiz