Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
02 Şubat 2024 18:53

Yurt dışında yaşıyorum ancak Vodafone Türkiye numaramı da kullanıyorum. İki gün önce telefonuma reset atmak zorunda kaldım, dolayısıyla Vodafone Yanımda uygulamasına tekrar giriş yapmam gerekiyor. Uygulamaya giriş yapabilmem için Vodafone hattıma SMS ile gönderilen şifreyi girmem gerekiyor ancak yurt dışında olduğum için Vodafone hattım kullanıma açık değil. Uygulamaya girip açmazsam hattım yurt dışı kullanımına kapalı kalıyor. 'Kırmızı' yazıp 00905427048000'a SMS göndermeyi denedim ancak gitmiyor. Vodafone e-posta adresini hiçbir yerde bulamıyorum, Twitter'dan da mesaj gönderme seçeneğini iptal etmişler. Kısacası yurt dışındayım, telefonum resetlendi, Türk hattımı yurt dışı kullanımına açmam için Vodafone Yanımda'ya giriş yapmam gerekiyor ama o da zaten ulaşamadığım hattıma SMS atıyor giriş için. Bu durum anlaşılır gibi değil. Vodafone ulaşılmaz olmak için her şeyi yapmış gibi görünüyor. TOBi'nin de işlevselliği konusunda şikayetçiyim, daha kullanışlı bir chatbot tasarlanabilir. Türk hattıma erişemediğim için bazı banka hesaplarıma giriş de yapamıyorum. Yani birden fazla sorunla karşı karşıyayım. En acil şekilde bana ulaşılmasını istiyorum aksi takdirde her türlü yoldan şikayetimi dile getireceğim. Lütfen Vodafone numaramı arayıp sonra 'size ulaşamadık' diye buradan mesaj atmayın, zaten yeterince mağdur edildiniz.

02 Şubat 2024 19:10 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Halime
Halime

Aynı sorunu bende yaşıyorum geçen sene açık olan yurt dışı kullanımım ne hikmetse bu sene bilgim olmadan kapatılmış. Tarifem gözükmediği halde kesilen param geri iade edileceği söylendi edilmedi. Ben gittikten sonrada onlara ulaşamamam için yurt dışı ulaşımım kapatılıyor! Kesinlikle tek sebebi bu. Gelince ilk işim hattımı taşımak olacak! Nasıl ulaştığınızı paylaşır mısınız?

25 Eylül 2024 11:28

29 Şubat 2024 15:12
Vodafone Yurt Dışına SMS Kapattı, Hayatimi Felç Etti, Acil Çözüm!
Vodafone Yurt Dışına SMS Kapattı, Hayatimi Felç Etti, Acil Çözüm!
Umut sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 07:01
Vodafone Kategorileri