İlker sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Sim Kart Teslimatı

04 Eylül 2024 17:21
04 Eylül 2024 14:54

Vodafone sim kartlarım teslim edilmedi mağduriyetim devam ediyor ve online başvuru müşteri hizmetlerinize ulaşılamıyor! Geri dönüş bekliyorum. 05425494400 ve 0850 5490542 numaralarınızda 2 gündür durum bu! Cevap bekliyorum ?

05 Eylül 2024 00:16 (Şikayetten 6 saat sonra)
07 Eylül 2024 00:40

Hala arayan olmadı!

09 Eylül 2024 23:59

Arayan oldu! Vodafone'un siteniz ile ilgili görevlisi tarafından arandım. Hat başvurularımın iptal edildiğini söyledi! Bunca uğraş ve zaman kaybı maddi manevi zarar yaşadığım sinir harbi! Sonuç 0 Gerekçe yok. Başvuru tarihim belli o kampanya bitmişmiş şu an, kurye bana ulaşamamış ondan iptal olmuş koskoca bir yalan! Kaç gündür kurye gelsin diye aramadığım telefon yazmadığım yer kalmamış neymiş kurye bana ulaşamadığı için iptal olmuş! Bu işin peşini bırakmayacağım. İşlem başlattığım tarihteki tarife ile abone olacağım ya da zararımı karşılayacaksınız. İşini yapmayan kimse bedelini ödemeli hak hukuk olduğuna inanmak istiyorum. Dünya markası olan bir firma nasıl olur da iş bilmez, hakkında bir sürü şikayet olan bir dağıtıcıyla çalışıyor? Sonuca bakın!

10 Eylül 2024 00:05

Bugün çalışanınız ses kaydına bakın online müşteriler ile ilgilenen hattın çalışanı olmadığı için suratımıza kapatıldığını kaçırdı ağzından! İki hattımın da geçişini sağlayın, sim kartları ya bayinize yönlendirin ya da merkezlerinizden kendim teslim alacağım. Ağustos başında kayıt olduğum şekilde tarifemi istiyorum. Acil yanıt bekliyorum. Yetkin yetkiliden!

12 Eylül 2024 12:06

Geri dönüş bekliyorum!

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Sim Kart Teslimatındaki Gecikme Ve İptal Mağduriyeti

12 Şubat 14:40
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Dijital Kurye Sim Kart Teslimatı Gecikti Ve Hattım Kullanılamaz Durumda

04 Şubat 20:00

Bayiden Sim Kart Teslimi Reddi Ve Çözüm Talebi

23 Nisan 14:23
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Kurye Sahte Teslimat Notu Ve Sim Kart Gecikmesi

Tuğba