Vodafone Yurt Dışında Hattın Meşgul Görünmesi

17 Haziran 2024 13:19

Vodafone faturasız hat kullanıcısıyım. Şu an yurt dışında bulunuyorum. Maalesef hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen aramalara karşı hattım kapatılmış durumda. Sadece arandığım zaman telefon meşgul çalıyor. Oysa daha önce yurt dışında hattımı kullandım ve hattım yurt dışında tüm aramalara, aranmalara, SMS alıp göndermeye açık durumda. Böyle olmasına rağmen şu an bana hiç kimse ulaşamıyor ve birçok önemli gelen aramayı kaybetmiş durumdayım. Umarım çağrı merkezi bana ulaşıp sorunumu çözebilir. Zira mağdurum.

17 Haziran 2024 14:12 (Şikayetten 52 dakika sonra)
17 Haziran 2024 15:01

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. Vodafone Müşteri Hizmetleri

17 Haziran 2024 15:05

Sorun da o zaten, bana ulaşamıyorsunuz. Meşgul çalıyor. Telefon ayarlarına baktığımda her şey normal görünüyor, bakiyem var, yurt dışı aranmalarına açık ama hat meşgul. Sistemden kontrol edebilir misiniz sebep nedir?

20 Haziran 2024 09:24

Lütfen sorunum çözün, her ay kullanmadığım telefona kullanım vergisi ödüyorum. Sim kartımı farklı cihazlarda denedim ama maalesef hem yurticinden hem Yurt dışından arandığımda sürekli telefonum meşgul görünüyor. Kimse bana ulaşamıyor, ben kimseye ulaşamıyorum.

04 Ekim 2023 14:49
Selçuk sonuçtan memnun değil

Yurt Dışında E-sim Hattım Kapandı, 1 Aydır SMS Alamıyorum

Selçuk
22 Eylül 2025 15:28

27 Şubat 2024 07:11

30 Kasım 2023 21:21
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Selcuk
12 Şubat 2025 09:50