Aylin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 01:13

Vodafone hattımda kullanılmayan internet, SMS ve dakikanın bir sonraki aya devretme özelliği var fakat son zamanlarda bu özelliğin ters işlediğini görüyorum. Bir önceki aydan kullanılmayan internet ve SMS'ler bir sonraki aya devredince normalde; devreden internet ve SMS'lerden kullandıktan sonra o bitince mevcut aydaki internet ve SMS'lerden gidiyordu. Son zamanlarda ise tam tersi önce mevcut aydaki tarifemden gidiyor, onlar bitince dolayısıyla bir sonraki aya devredecek internet ve SMS kalmıyor. Bu yüzden de devretme özelliğinin hiçbir anlamı kalmıyor. Devretme özelliğinden dolayı Vodafone'u seçmiştim, bu özelliğini seviyordum da ama maalesef Vodafone da bozmaya başladı. Mevcut tarifedeki internetten kullanacaksa devretme özelliğinin ne anlamı kalıyor? Bu şekilde müşteri kaybedersiniz. Eski özelliğine geri dönmesini ivedilikle talep ediyorum, aksi takdirde operatörümü değiştireceğim

06 Ağustos 2023 14:20 (Şikayetten 13 saat sonra)
08 Ağustos 2023 10:36
Aylin
Aylin
08 Ağustos 2023 20:12

Telefonla aranıp tarifede değişiklik/düzeltme yapamayız dendi, bu özellik her zaman bu şekildeydi dendi. Bu şekildeyse diğer şikayetlere baktım da kaç senedir insanlar aynı sorundan şikayetçiler, demek ki insanlar yalan söylemiyor, demek ki devretme özelliği her zaman bu şekilde değilmiş, kasıtlı değiştirilmiş besbelli. Ben kullandığım tarifemin nasıl işlediğini bilmeyecek miyim Herkes bulmuş yolunu nereden para koparırız diye bakıyor. Ama taahhüdüm biter bitmez operatörümü değiştireceğim, hepsi aynı tabi maalesef ki, hiçbirisinde 1 seneden fazla kalmamak lazım

Nazlı
14 Ekim 2023 01:15
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
13 Kasım 2024 22:42
Devreden İnternet Hakkının Yanlış Kullanımı
Devreden İnternet Hakkının Yanlış Kullanımı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 18:53
Vodafone Devreden Paketi Kullandırmıyor